Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Vineri, ziua cand Papa Francisc vine la Bucuresti, vremea se anunta deosebit de nefavorabila, Administratia Nationala de Meteorologie estimand ca in a doua parte a zilei vor fi ploi torentiale, vijelii, fiind posibila si aparitia grindinei. continuă pe Hotnews

UPDATE Papa Francisc la Bucuresti: Masuri de securitate de grad zero pe traseul Suveranului Pontif / Reguli stricte pentru pelerini / Lista restrictiilor de circulatie

Papa Francisc soseste vineri in Romania, fiind a doua vizita a unui Suveran Pontif in tara noastra, dupa cea din 1999 a Papei Ioan Paul al II-lea, primul papa care a venit intr-o tara majoritar ortodoxa. Pe tot traseul Papei Francisc, in Bucuresti, s-au luat masuri drastice de securitate. Toate gurile de canal au fost sigilate, cosurile de gunoi au fost demontate. Ofiteri SPP vor asigura protectia Papei pe toata durata vizitei in Romania. Ei au fost selectati dintre ofiterii cu experienta, care au participat la misiuni ale SPP in teatrele de operatii. Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina UPDATE 8. 50 Papa Francisc a urcat in avionul care il aduce in BucurestiVezi in articol programul vizitei, regulile pentru pelerini si lista restrictiilor de circulatieReuters: Papa Francisc va ajunge in Romania, intr-o vizita care are ca scop sustinerea valorilor europene si omagierea martirilor catolici din perioada comunistaDe ce e considerat Papa Francisc un papa revolutionar/ Portretul celui de-al doilea Suveran Pontif care vine in Romania .

Prognoza meteo ANM, joi, 30 mai. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

ANM a venit cu o noua prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 mai 2019. Apar ploile in mai multe zone din tara, dar temperaturile se mentin ridicate. ANM precizeaza ca temperaturile vor fi curprinse intre 20 si 27-28 de grade. Cel mai cald va continua sa fie in Baragan si Lunca Dunarii,iar in Bucuresti [] .

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai: Ploi torentiale si vijelii

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai. Meteorologii anunta ca aproape toata tara se afla sub informare meteo de vreme instabila. Sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina in unele regiuni. Fenomenele meteo extreme vor fi prezente pana sambata dimineata, iar cantitatile de apa pot depasi 35-50 l/mp. Vremea in Bucuresti in Capitala, vremea va fi [] .

Prognoza meteo pana pe 1 iunie: ANM anunta ploi torentiale, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca pana pe data de 1 iunie in majoritatea zonelor tarii se vor semnala ploi cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. Pana sambata, la ora 10:00, sunt prognozate manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Cod galben de ploi torentiale incepand de marti, 28 mai, ora [] .

ULTIMA ORA! Prognoza METEO pentru vineri, ziua sosirii Papei Francisc in Romania. Zecile de mii de pelerini care il vor astepta pe Suveranul Pontif sa fie pregatiti de FURTUNI PUTERNICE

Mai sunt doar trei zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Meteorologii nu au insa vesti bune pentru pelerinii care doresc sa-l intalneasca pe Suveranul Pontif. Vineri, Papa Francisc va.

Vremea se mentine instabila. Prognoza METEO pentru urmatoarele zile

Vremea va fi in general instabila. Temporar, ziua mai ales in regiunile nordice, vestice si centrale, iar spre seara si noaptea cu precadere in centru, est si sud, precum si in zonele de deal si de.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Sunt anuntate ploi torentiale si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica va ramane accentuata la nivelul Bucurestiului pana luni dimineata, se arata in prognoza actualizata a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicata.

VIDEO Papa Francisc, mesaj pentru romani inaintea vizitei istorice: Vin intr-o tara frumoasa si primitoare, ca pelerin si frate

Papa Francisc a transmis, cu cateva zile inainte de vizita istorica pe care o va efectua in tara noastra, un mesaj pentru romani, in care multumeste pentru invitatie si isi exprima bucuria intalnirii cu oficialitatile si credinciosii. Mesajul Suveranului Pontif a fost difuzat de TVR, care puncteaza ca e o traditie ca Papa sa adreseze un mesaj poporului pe care urmeaza sa-l viziteze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )