Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prognoza meteo pana marti: ce regiuni vor fi lovite de furtuni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prognoza meteo pana marti: ce regiuni vor fi lovite de furtuni

Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in sud disconfortul termic. continuă pe Wall-Street Ro

Vreme schimbatoare de azi pana marti. Vezi prognoza meteorologilor

Furtuni in nordul, vestul si centurl tarii si canicula in sud, de duminica pana marti. Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara, vor fi averse si cu caracter.

AVERTIZARE: Furtuni in nordul, vestul si centrul tarii si canicula in sud.

Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in sud disconfortul termic se va mentine ridicat. Din dupa-amiaza zilei de duminica 23 iunie, pana in seara zilei de marti 25 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in vestul, nordul, centrul tarii, la deal, la munte si local, in special .

ANM anunta un week-end canicular. Vezi prognoza meteo si cum facem fata caldurii toride

In acest week-end, meteorologii ne anunta ca vremea va fi foarte calduroasa in majoritatea zonelor tarii. in sud si sud vest temperaturile vor fi caniculare, cu maxime de 36 de grade, potrivit Agentiei.

Meteorologii anunta vreme instabila in intreaga tara, de duminica dupa-amiaza pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat o informare de vreme instabila ce vizeaza intreaga tara, pentru intervalul 23 iunie ora 16. 00 - 25 iunie ora 23. 00, cand se vor semnala ploi torentiale, grindina, intensificari ale vantului.

Informare meteorologica: Instabilitate atmosferica accentuata in vestul, nordul si centrul tarii. Vor fi averse cu caracter torential

Adimistratia Nationala de Meteorologia ANM) a lansat o informare meteorologica, fara cod de culoare. incepand cu dupa-amiaza zilei de duminica, pana marti seara, vor fi intervale de timp cu.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )