Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru Capitala. Temperaturile scad cu peste 10 grade

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru Capitala. Temperaturile scad cu peste 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, intr-o prognoza speciala pentru Capitala, ca bucurestenii vor avea parte de o scadere semnificativa a temperaturilor, de la 26 de grade la 15. continuă pe Antena3

Prognoza speciala pentru Capitala: Scadere semnificativa a temperaturilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, intr-o prognoza speciala pentru Capitala, ca bucurestenii vor avea parte de o scadere semnificativa a temperaturilor, de la 26 de grade la 15, potrivit Mediafax. Cod galben de ploi puternice in 33 de judete ale tarii.

Prognoza speciala pentru Capitala: Doua zile de vreme deosebit de calda

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de doua zile de vreme deosebit de calda.

Prognoza meteo: Cat tine vremea rea. Cand scad temperaturile si ce se anunta in weekend

Vremea se mentine calda si joi, 30 aprilie, dar capricioasa. Meteorologii anunta ploi torentiale, posibil caderi de grindina si vijelii. De sambata, temperaturile incep sa scada usor.

Prognoza meteo: Furtunile violente fac prapad. Unde se anunta lapovita si ninsori

Instabilitatea atmosferica ne da batai de cap si in weekend. Meteorologii anunta vijelii si ploi torentiale, iar de duminica scad temperaturile. La munte sunt asteptate precipitatii mixte.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Cat de frig se face, unde vin ploi torentiale si in ce regiuni va ninge

Fenomene meteo extreme, temperaturi scazute si ploi torentiale sunt anuntate si saptamana viitoare. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), in perioada 4-11 mai , valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile intracarpatice si la munte. Si in acest sfarsit de saptamana vom avea parte tot de instabilitate atmosferica.

Medicul Mircea Beuran, trimis in judecata de DNA in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita peste 10.000 de euro

Fostul presedinte al Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti Mircea Beuran a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii DNA, in dosarul in care este cercetat sub control judiciar dupa ce ar fi primit de la un medic bani si bunuri in valoare de peste 10. 000 de euro entru a scoate la concurs un post de asistent universitar in specialitatea chirurgie generala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )