Libnet.ro
UNICEF

07:00

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se raceste in majoritatea regiunilor

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se raceste in majoritatea regiunilor

Vremea se va raci, joi, in majoritatea regiunilor, dar valorile termice vor ramane usor mai ridicate decat mediile climatologice specifice perioadei, indeosebi in partea de sud-est a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea, mai calda decat in mod normal

Luni, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi temporar noros in sud-est si mai mult senin in rest. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vremea se mentine calda

Miercuri, vremea se va mentine calda pentru mijlocul lunii octombrie in majoritatea regiunilor, informeaza Mediafax. Vor fi innorari accentuate si ploi pe arii relativ extinse in vestul si nord-vestul tarii, iar spre seara si noaptea si in centru si nord-est. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si ploile se vor semnala izolat, in a doua parte a intervalului.

METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani: temperaturile vor fi ridicate, insa vom avea parte si de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 13 26 octombrie), potrivit careia vom avea parte de temperaturi ridicate, chiar si de 26 de grade. Cu toate acestea, in perioada 15 18 octombrie sunt asteptate ploile in cea mai mare parte a tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )