Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea se raceste si urmeaza precipitatii

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea se raceste si urmeaza precipitatii

Joi, vremea va fi in general inchisa si se va raci. In cea mai mare parte a tarii, temporar, va ploua slab sau va burnita, iar in zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in regiunile sudice si sud-estice, iar noaptea si in Banat, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie.

Temperaturile scad si se vor inregistra precipitatii, in toata tara, mai ales sub forma de ploaie, dar in unele regiuni, mai ales la munte, vor cadea si cativa fulgi de zapada. Citeste si: Vin ploi in toata tara. Prognoza meteo pana pe 17 noiembrie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Citeste si: Mase de aer arctic si GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoareBANAT: In primele zile, desi temperaturile vor scadea usor si treptat, .

Prognoza meteo blocheaza santierele din Iasi. Schimbarea conductelor de termoficare, oprita pana la finalul iernii

Oficialii societatii Dalkia au anuntat suspendarea lucrarilor de schimbare a conductelor magistrale derulate in prezent in Iasi din cauza prognozei meteo pentru perioada urmatoare care anunta temperaturi deosebit de reci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )