Libnet.ro
UNICEF

00:08

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, de Florii si de Pasti

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, de Florii si de Pasti

Meteorologii prognozeaza vreme in general calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, in timp ce precipitatiile sub forma de ploaie vor fi prezente la nivelul intregii tari, in special la jumatatea acestei saptamani, dar si la mijlocul celei de-a doua, respectiv sub forma de lapovita si ninsoare in zonele montane, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie valabila pana pe 16 aprilie, in prima zi de Pasti. continuă pe Hotnews

Vremea va deveni instabila. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

PROGNOZA METEO pentru marti, 4 aprilie. Vremea va deveni instabila si temperaturile vor marca o scadere fata de ziua precedenta in aproape toata tara. Cerul va avea innorari accentuate temporar, ce.

METEO Precipitatii moderate in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii prognozeaza o vreme in general calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, in timp ce precipitatiile sub forma de ploaie vor fi prezente la nivelul intregii tari, in special la jumatatea acestei saptamani, dar si la mijlocul celei de-a doua, respectiv sub forma de lapovita si ninsoare in zonele montane, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru saptamana viitoare. De cand revin ploile

Inceputul saptamanii vine cu vreme calduroasa, cu temperaturi ridicate de pana la 25-26 de grade. De marti insa se anunta instabilitati atmosferice in cea mai mare parte a.

Prognoza meteo: se intoarce vremea rea. Unde va ploua cel mai mult, cat de cald se anunta in prima zi de Paste, cand ninge

Vremea calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, va fi umbrita de ploi la nivelul intregii tari. in urmatoarele doua saptamani, meteorologii prognozeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zonele montane. Pana pe 16 aprilie, conform prognozei ANM, vremea va fi capricioasa, iar maximele vor scadea, in unele zone si cu 15 grade fata de zilele anterioare.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri si joi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua zile. Potrivit acesteia, vremea se va mai raci putin si va deveni instabila. MIERCURI in tara, vremea va fi usor.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Florii

Meteorologii prognozeaza o vreme in general calda, cu valori termice normale pentru aceasta perioada, in timp ce precipitatiile sub forma de ploaie vor fi prezente la nivelul.

Prognoza meteo. Luni si marti, vremea va continua sa fie calda. In Bucuresti, temperatura maxima va ajunge la 21 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, in perioada urmatoare, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in aproape toata tara, dar in special in regiunile vestice si centrale.

Ce a aparut pe crucea Ilenei Ciuculete? S-a intamplat chiar la pomenirea de doua saptamani a artistei

La doua saptamani de la moartea regretatei Ileana Ciuculete, Cornel Gales si-a dorit sa puna pe crucea artistei doua fotografii dragi ei. Asta s-a intamplat la slujba de pomenire, care a.

Eleva care a castigat premiul I la cel mai cunoscut festival de incondeiat oua, dupa ce a exersat doar doua saptamani. Mama a parasit-o, o creste o matusa

O copila de 12 ani, din Olt, s-a intors cu premiul I de la Festivalului National al Oualor incondeiate de la Ciocanesti, editia 2017, desi a invatat in doar doua saptamani tehnica si a realizat modelul care i-a impresionat pe jurati.

Vedeta TV a devenit mama pentru a doua oara. Prima imagine cu micutul (FOTO)

Prezentatoarea TV Andreea Marinescu a nascut. Prezentatoarea Stirilor Pro TV de dimineata a devenit mamica pentru a doua oara si tot de baiat. Micutul, care s-a nascut la Maternitatea Polizu din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )