Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni

In urmatoarele trei luni, temperaturile si precipitatiile vor fi apropiate de normele specifice acestei perioade, potrivit prognozei pe trei luni a dministratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

Ultima luna de primavara si primele doua luni de vara vor aduce, in general, temperaturi si cantitati de precipitatii apropiate de normele multianuale, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Meteorologi: Temperaturi si cantitati de precipitatii normale, in urmatoarele trei luni. Ploile vor fi mai frecvente in luna mai

Ultima luna de primavara si primele doua luni de vara vor aduce, in general, temperaturi si cantitati de precipitatii apropiate de normele multianuale, si doar in mai ploile vor fi mai prezente in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia regiunilor sud-estice, sudice si estice, potrivit prognozei meteorologice pentru intervalul mai - iulie 2015, publicata, vineri, de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru weekend: ziua vom avea parte de vreme frumoasa, insa seara va ploua in anumite zone

Sambata si duminica vom avea parte de o vreme in general frumoasa, cu maxime ce vor ajunge pana la ora 25 de grade. Cu toate acestea, specialistii atrag atentia ca in urmatoarele doua seri sunt asteptate ploi in unele zone ale tarii.

Trend Consult, vanzari de 650.000 de euro, in primele trei luni din 2015

Trend Consult, participant pe piata de consultanta in vanzari si training din Romania, anunta vanzari de 650. 000 de euro in primele trei luni ale anului 2015 in crestere cu 12% fata de perioada similara a anului trecut.

Australia este lovita de un ciclon ce a venit cu 135km/h. Trei persoane au murit iar 200.000 de case au ramas fara electricitate. Prognoza meteo arata inrautatirea situatiei

O furtuna ciclonica ce a lovit coasta de est a Australiei marti a ucis trei persoane, a daramat case, a lasat peste 200. 000 de locuinte fara electricitate si a pus pe uscat o nava de croaziera, informeaza Reuters.

VIDEO Australia este lovita de un ciclon ce a venit cu 135km/h. Trei persoane au murit iar 200.000 de case au ramas fara electricitate. Prognoza meteo arata inrautatirea situatiei

O furtuna ciclonica ce a lovit coasta de est a Australiei marti a ucis trei persoane, a daramat case, a lasat peste 200. 000 de locuinte fara electricitate si a pus pe uscat o nava de croaziera, informeaza Reuters.

Cum va fi vremea in urmatoarele 3 luni

Vesti proaste pentru romanii care sperau la o vara timpurie. Luna viitoare va fi mai frig decat de obicei si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Luna mai va fi o luna ploioasa. Iunie vine cu temperaturi.

HR Flanco: Fluctuatia din retail nu ajuta piata. Un angajat din zece pleaca in primele trei luni

Industria de retail, unul dintre cei mai mari angajatori la nivel national, este poate printre cele mai lovite piete in ceea ce priveste fluctuatia numarului de angajati, motiv pentru departamentele de resurse umane se lovesc de tot mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )