Libnet.ro
UNICEF

01:06

Programele BBC din Europa si Orientul Mijlociu sunt bruiate

Adevărul Adevărul,
Programele BBC din Europa si Orientul Mijlociu sunt bruiate

BBC a anuntat, joi, ca programele sale de radio si televiziune in limbile engleza si araba sunt bruiate in mod deliberat in Europa si Orientul Mijlociu, la fel ca si cele emise de mai multe posturi concurente, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Vanzarile auto din Europa, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Cele mai afectate companii sunt Renault si Fiat Vanzarile auto din Europa au inregistrat, luna trecuta, cel mai important declin din ultimii doi ani, companiile Renault SA si Fiat SpA fiind afectate de cele mai mari scaderi ale livrarilor, pe fondul crizei datoriilor suverane din regiune, a anuntat, ieri, Asociatia Producatorilor de Automobile din Europa ACEA).

Business report: Electromagnetica sau cum si-au reinventat salariatii propria fabrica; HARTA AUTOSTRAZILOR DIN EUROPA: Nicio tara nu e ca Romania; Ce poti si ce nu poti deduce fiscal?; Consolidarea Burselor: Scenarii pentru Europa de Est

Cele mai mari banci din Sud-Estul Europei sunt din Romania. Topul celor mai mari 10 banci din Sud-Estul Europei este dominat de banci din Romania. Si cand spunem dominat, nu glumim: nu mai. Fiscul crede sau nu in pierderi? Prin noul Cod fiscal, pierderile companiilor rezultate prin fuziune, divizare sau transferul sediului intr-o alta tara din UE nu se mai pierd, urmand a se deduce prin.

Batranii din Europa nu vor sa iasa la pensie, din cauza crizei economice

Angajatii in varsta din Europa evita se se pensioneze din cauza crizei economice, ponderea celor de peste 55 de ani pe piata muncii fiind in crestere la nivelul Uniunii Europene, ceea ce poate provoca un conflict.

Angajatii in varsta din Europa evita sa se pensioneze, din cauza crizei economice.

Angajatii in varsta din Europa evita se se pensioneze din cauza crizei economice, scrie Mediafax. Ponderea celor de peste 55 de ani pe piata muncii este in crestere la nivelul Uniunii Europene, ceea ce poate provoca un conflict intre generatii, in contextul in care somajul din randul tinerilor este ridicat. Din punct de vedere financiar, pensionarea nu este o optiune. Ma gandesc sa lucrez cel putin pana la 66 de ani, a declarat Jean-Luc Guillaume, in varsta de 61 de ani, biolog la .

Facebook dezactiveaza modulul de sugestii de etichete pentru utilizatorii din Europa

Facebook a dezactivat controversatul modul de sugestii pentru etichete pentru utilizatorii din Europa, o miscare pe care combatantii o vor considera o victorie, scrie Daily Mail. Aceasta functie a site-ului de.

Finantarea bancilor-mama catre subisidiarele din Europa Centrala si de Est a scazut moderat

Un sondaj realizat de catre agentia de rating Fitch, in randul a patruzeci si trei de banci din Europa Centrala si de Est ECE) cu capital majoritar strain, arata ca finantarea din partea bancilor-mama ale acestora s-a redus moderat de la debutul crizei financiare globale.

Optimism pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, dupa ce doi parlamentari germani au declarat ca Berlinul este deschis la o eventuala solicitare din partea Spaniei pentru o linie de credit de la fondul de salvare.

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit .

Studiu: Romania, pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice de centre comerciale din Europa

Romania se afla pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice din Europa pentru investitorii in centre comerciale, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliare Savills, potrivit Mediafax.

EximBank urca cinci pozitii in Top 100 banci din Europa de Sud-Est

EximBank ocupa pozi and tia 38 in Top 100 Banci din Europa de Sud-Est dupa profitul inregistrat anul trecut, conform clasamentului anual realizat de SeeNews in parteneriat cu Euromonitor International anuta banca printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )