Libnet.ro
UNICEF

00:08

Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit

Playtech Playtech,
Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit

Serverele cu sisteme de operare Linux si FreeBSD au fost expuse timp de cinci ani unui program care trimiteam spam permanent catre utilizatori. Mii de servere cu Linux si FreeBSD au fost expuse doar in ultimele luni unui program de tip malware. Acesta din urma, denumit de catre cei de la Eset Mumblehard, a afectat [] Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cum a sarbatorit UNPR cinci ani de la infiintare

UNPR a aniversat, vineri, de 1 Mai, in Piata Obor, cinci ani de la infiintarea partidului, cu discursuri politice, muzica populara, vitei la protap, mititei, fasole cu ciolan si bere.

Csaba Asztalos, un nou mandat de cinci ani in fruntea CNCD

Csaba Ferenc Asztalos a fost reales, joi, in functia presedinte al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, pentru un nou mandat de cinci ani, scrie Mediafax. Asztalos a fost alesi presedinte al CNCD.

Scarbit de ce se intampla in Romania: portughezul Geraldo Alves a rabufnit dupa cinci ani petrecuti la noi

A jucat la Benfica si la AEK Atena, iar din 2010 a sosit in campionatul romanesc, la Steaua. A fost considerat unul dintre cei mai profesionisti straini care au trecut prin Liga I, insa, in schimbul seriozitatii sale, a primit o mare teapa.

MAE: Indonezia nu confirma un atentat in care ar fi fost raniti cinci romani

Autoritatile indoneziene nu confirma un atentat in care ar fi fost ranite cinci persoane, cu cetatenie romana si americana, iar Ambasada SUA la Jakarta nu a fost informata cu privire la un astfel de incident, a precizat MAE, dupa ce presa a relatat ca romanii ar fi fost raniti intr-un atentat,conform Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )