Libnet.ro
UNICEF

13:00

Programul partidelor din play-off-ul Ligii Europa si arbitrii care le vor oficia

Adevărul Adevărul,
Programul partidelor din play-off-ul Ligii Europa si arbitrii care le vor oficia

Foarte multe partide interesante se vor disputa joi in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. Printre arbitrii care vor oficia pe arenele din Europa se numara si Alexandru Tudor. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

LIVESCORE Astra tinteste grupele Ligii Europa. Steaua spera sa spele in Norvegia umilinta de saptamana trecuta

Partida Rosenborg Trondheim - Steaua Bucuresti, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, se disputa joi, de la ora 21. in tur, echipa antrenata de Mirel Radoi a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-0. De asemenea, meciul AZ Alkmaar - Astra Giurgiu incepe la aceeasi ora. in tur, Astra Giurgiu s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-2.

Rosenborg merge fara greseala in campionatul Norvegiei. A ajuns la cinci meciuri fara gol primit

Rosenborg Trondheim, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Europa, are un parcurs de invdiat in campionatul Norvegiei.

Seara de cosmar pentru romani in Europa. Astra a fost invinsa de AZ Alkmaar si a ratat calificarea in grupele Ligii Europa, iar Steaua n-a reusit decat o victorie de palmares in Norvegia

Formatia Astra Giurgiu a ratat calificarea in grupele Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), de echipa olandeza AZ Alkmaar, in returul play-off-ului competitiei. Steaua a invins Rosenborg cu 1-0, dar a ratat calificarea.

Steaua Bucuresti - Rosenborg 1-0. Campioana Romaniei a pierdut Liga Europa

Meciul Steaua Bucuresti - Rosenborg Trondheim, din al doilea tur al play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi seara, de la ora 21, pe Arena Nationala si va fi transmis in direct de catre postul de televiziune PRO TV care va transmite si mansa retur.

Declaratie neasteptata a lui Mircea Lucescu, dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor

Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a trecut, cu scorul general de 3-2, de formatia austriaca Rapid Viena, in play-off-ul competitiei. Dupa.

Europa League, play-off: Rosenborg - Steaua 0-1 Fara miracole; AZ Alkmaar - Astra 2-0 Romania ramane fara nicio echipa in Europa pentru prima data in 14 ani

FC Steaua Bucuresti este in afara Europei pentru prima data dupa 12 sezoane chiar daca a castigat la Trondheim, pe o ploaie torentiala si un teren greu, dar Rosenborg se califica in grupele Europa League, gratie succesului de la Bucuresti cu 3-0. Victorie fara glorie. Onoare salvata?! Nici Astra lui Sumudica nu a fost capabila sa faca fata asaltului olandezilor, cedand cu 2-0, iar scorul putea fi mai sever daca Silviu Lung jr. nu ar fi avut o prima repriza de exceptie greseala imensa insa la primul gol). Nu a putut mai mult Astra sau Sumudica a gandit prea defensiv jocul?! Romania ramane astfel fara nicio echipa in Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )