Libnet.ro
UNICEF

21:00

Programul partidelor de joi la Cupa Mondiala

România Liberă România Liberă,
Programul partidelor de joi la Cupa Mondiala

Programul partidelor care se vor disputa, joi, in faza grupelor la turneul final al Cupei Mondiale este urmatorul: . continuă pe România Liberă

Cupa Mondiala Brazilia 2014: Programul complet

Cupa Mondiala din Brazilia se desfasoara in perioada 12 iunie - 13 iulie si este cea de a douazecea editie a Mondialului de fotbal. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor incepand din faze grupelor pana la marea finala de pe stadionul Maracana.

Spania paraseste Cupa Mondiala cu Australia de brat

Campioana mondiala Spania a fost eliminata miercuri seara de la Cupa Mondiala 2014, dupa o infrangere cu 2-0 in fata revelatiei Chile. Spania a avut trei ocazii mari si a ratat tot, Chile a dat doua goluri din doua ocazii cu largul suport al ibericilor. De exemplu, la primul gol, chilienii au plecat cu pase de la mijlocul terenului, iar jumatate de echipa spaniola inclusiv Casillas) nu a reusit sa atinga mingea pana la gol. Spania isi termina seria de trofee cu trei la rand: EURO 2008 si 2012, alaturi de Cupa Mondiala 2010. Victoria celor din Chile a rezolvat dintr-un foc Grupa B, cu Olanda si Chile calificate, iar Spania si Australia eliminate. Situatia actualizata a grupelor este aici.

Echipa ideala a primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala

Odata cu meciul dintre Rusia si Coreea de Sud s-a incheiat prima etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, astfel ca este momentul sa aruncam o scurta privire in urma si sa vedem care este.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Brazilia - Mexic, duelul care poate decide prima echipa calificata in optimile de finala

Prima etapa din faza grupelor de la Cupa Mondiala se va incheia astazi, odata cu cele doua partide din grupa H, dar capul de afis al zilei este duelul dintre Brazilia si Mexic, la finalul caruia am putea afla.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Portugalia, debutul lui Cristiano Ronaldo

Dupa ce Neymar si Lionel Messi au marcat in primele meciuri pe care le-au jucat la Cupa Mondiala, astazi, de la ora 19, este randul celui de-al treilea mare star al turneului final, Cristiano Ronaldo, sa-si.

Argentina a invins Bosnia cu 2-1. Messi a marcat la Cupa Mondiala dupa opt ani

Lionel Messi a marcat dupa opt ani la Cupa Mondiala, iar Argentina a debutat cu dreptul la competitia care se desfasoara in Brazilia, reusind sa invinga Bosnia cu 2-1, in primul meci din grupa F. Momentul.

SLIDE Cele mai tari glume pe seama eliminarii Spaniei de la Cupa Mondiala

Eliminarea prematura a Spaniei dupa doar doua meciuri la Cupa Mondiala din Brazilia a generat o imensa tristete si dezamagire in randul fanilor iberici, dar a starnit si un urias val de glume pe seama campioanei mondiala. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea culese de pe retelele de socializare.

Franta, specialista golurilor istorice la Cupa Mondiala

Nationala Frantei s-a specializat in marcarea golurilor istorice la Cupa Mondiala. Dupa ce a inscris primul gol din istoria competitiei, in 1930, si primul gol de aur din istoria turneelor finale, in 1998,.

Selectionerul Spaniei, dupa eliminarea de la Cupa Mondiala: Este o zi trista pentru noi toti

Selectionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, nu si-a ascuns dezamagirea dupa eliminarea prematura a Spaniei de la Cupa Mondiala, dar a recunoscut ca echipa sa a fost inferioara atat Olandei, cat si nationalei.

Croatia castiga cu 4-0 si elimina Camerunul de la Cupa Mondiala

Croatia a marcat pentru prima oara patru goluri in istoria participarilor sale la Cupa Mondiala si continua sa spere la calificarea in optimile de finala, dupa ce a invins cu 4-0 nationala Camerunului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )