Libnet.ro
UNICEF

18:00

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de. continuă pe Wall-Street Ro

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

Europarlamentare 2014. MAI: Cele mai multe incalcari ale legii au fost in Bucuresti si in Dambovita

Peste 80 de fapte penale comise in timpul scrutinului de duminica sunt verificate de politisti. Cei din Ministerul de Interne au primit in total 300 de sesizari, insa o treime din acestea nu s-au confirmat. Cele mai multe incalcari ale legii au fost inregistrate in Bucuresti si in judetul Dambovita si s-au referit la propaganda electorala facuta in preajma sectiilor.

Raport Europol cu privire la situatia terorismului la nivel european: Franta, tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste

Franta este tara in care anul trecut au avut loc cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana, potrivit celui mai recent raport Europol.

Mai multe sanse pentru someri: rata locurilor de munca este mai mare in primele luni ale anului

Rata locurilor de munca vancate a ajuns in primul trimestru la 0,9% dupa o crestere cu 0,24 puncte procentuale fata de perioada similara a anului trecut, iar numarul de locuri de munca vacanta a ajuns la 32. 000, cele mai multe fiind in activitati de.

Insurgenti prorusi au atacat o unitate militara din orasul ucrainean Lugansk

Insurgenti prorusi au atacat, miercuri, o unitate militara ucraineana, in orasul Lugansk. Confruntarile s-au soldat cu victime de ambele parti, anunta Ministerul de Interne de la Kiev, citat de AFP. Atacurile.

Insurgenti prorusi au atacat o unitate militara din orasul ucrainean Lugansk

Insurgenti prorusi au atacat, miercuri, o unitate militara ucraineana, in orasul Lugansk, confruntarile soldandu-se cu victime de ambele parti, anunta Ministerul de Interne de la Kiev, citat de AFP.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme.

VIDEO Furtuna puternica vineri in Cluj Napoca, mai multe strazi inundate

O ploaie torentiala insotita de vant puternic a inundat, vineri dupa-amiaza, mai multe strazi orasul Cluj Napoca, transmite NewsCluj. ro. Potrivit sursei citate, vantul a suflat cu peste 50 de km/h.

Cele mai vizitate magazine in centrele comerciale sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi (studiu)

Alaturi de hipermarketuri, per ansamblul centrelor comerciale, cele mai vizitate magazine sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi, se arata intr-un studiu realizat prin intervievarea unui esantion de cca 3. 000 de persoane. Weekendul ramane preferat pentru cumparaturi de catre peste 50% dintre cei intervievati, in timp ce un sfert dintre acestia viziteaza centrul comercial vinerea, iar restul in celelalte zile ale saptamanii.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )