Libnet.ro
UNICEF

14:45

PROIECT: 21 de medicamente, SCOASE de pe lista de compensate

România Liberă România Liberă,
PROIECT: 21 de medicamente, SCOASE de pe lista de compensate

Proiectul de hotarare lansat in dezbatere publica vizeaza modificarea Listei cu medicamentele de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala, pe baza de prescriptie medicala, in sistemul de asigurari sociale de sanatate. continuă pe România Liberă

21 de medicamente, scoase de Ministerul Sanatatii din lista compensatelor

21 de medicamente vor fi scoase de pe lista celor compensate in prezent de stat. Asta potrivit unui proiect publicat de Agentia Nationala a Medicamentului pe site-ul Ministerului Sanatatii. Aceasta masura este luata pentru a face rost de bani pentru noile medicamente care urmeaza sa fie incluse pe lista compensatelor.

Ministerul Sanatatii publica cele 21 de medicamente scoase de pe lista compensatelor. Jumatate din ele sunt insa suspendate de ani de zile in Uniunea Europeana

Agentia Nationala a Medicamentului anunta, printr-un proiect publicat pe siteul Ministerului Sanatatii, eliminarea a 21 medicamente de pe lista celor compensate in prezent de catre stat. Masura este luata pentru a face rost de bani pentru noile medicamente care urmeaza sa fie incluse pe lista compensatelor. Dar jumatate din medicamentele eliminate de pe lista sunt suspendate deja de ani de zile de pe piata Uniunii Europene. Pentru alte 12 medicamente compensarea va scadea la 20% din pret. Cititi in articol care sunt medicamentele pe care Guvernul nu le va mai compensa.

Ministerul Sanatatii scoate 21 medicamente de pe lista de gratuite si compensate

Ministerul Sanatatii va elimina 21 de medicamente din lista de medicamente gratuite si compensate, se arata intr-un proiect publicat de Agentia Nationala a Medicamentului pe site-ul Ministerului Sanatatii. Aceasta masura este luata pentru a face rost de bani pentru noile medicamente care urmeaza sa fie incluse pe lista.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )