Libnet.ro
UNICEF

20:00

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Antena3 Antena3,
Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie. continuă pe Antena3

Un pod feroviar care leaga Slatina de Piatra Olt va fi reabilitat printr-un proiect de 10 mil. euro

Ministerul Transporturilor vrea sa inceapa un proiect evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro) pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt.

LOTO 6/49 Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare pus in joc este de aproape 9 milioane de euro

Joi au loc noi extrageri ale Loteriei Romane, potul cel mare, la categoria Loto 6/49 ajungand la 8,96 de milioane de euro.

Romania va construi o conducta de 230 de milioane de euro pentru transportul gazelor din Marea Neagra

Romania se va concentra pe constructia unei conducte de gaze de 230 milioane de euro al carei scop este transportul gazelor din perimetrele din Marea Neagra pana la Podisor, judetul Giurgiu, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, pentru Mediafax.

Bani europeni pentru lucrari pe litoral: falezele vor fi modernizate cu fonduri de 10 mil. euro

Falezele Mangalia-Saturn si Jupiter-Neptun vor fi reabilitate si reamenajate in urma unui proiect de circa 10 milioane euro reprezentand fonduri europene, lucrarile urmand sa fie gata pana la sfarsitul anului viitor, arata reprezentantii Primariei.

Lucrari de extindere si mobilizare la aeroportul Bacau, in cadrul unui proiect de 45 mil. euro

Aeroportul George Enescu din Bacau va fi supus unor lucrari de executie pentru cresterea capacitatii portante, modernizarea pistei si a suprafetelor de miscare, proiectul fiind estimat la 200,4 milioane lei 45,3 milioane euro), cu TVA.

UNATC a platit 3 mil. euro pentru o cladire de birouri. Tranzactia, finantata prin fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica IL Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste trei milioane de euro, a anuntat Esop, intermediarul tranzactiei. Tranzactia a fost finantata.

Anuntarea castigatorului licitatiei de 440 mil.euro pentru trenuri la metrou, amanata pana in martie

Metrorex a amanat pana cel tarziu in luna martie desemnarea castigatorului contractului de achizitie a maxim 51 de trenuri de metrou la magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, contract estimat la 440 milioane euro cu TVA pentru care concureaza cinci.

Guvernul aloca inca 5 mil euro pentru gradinitele din R. Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca guvernul va aloca cinci milioane de euro pentru continuarea programului de construire si reabilitare a gradinitelor din Republica Moldova.

Business B1 la zi: Romanii vor sa cheltuiasca in jur de 110 euro pentru cadourile de Craciun

Romanii intentioneaza sa cheltuiasca in medie 110 euro pentru cadourile de Craciun in acest an, mai putin ca bulgarii si cehii, dar peste sumele estimate de polonezi si olandezi, potrivit unui studiu intocmit.

UE aloca 4 miliarde de euro pentru o racheta purtatoare noua

Uniunea Europeana va cheltui patru miliarde de euro pentru crearea de rachete purtatoare de generatie noua, Ariane 6, a anuntat Agentia Spatiala Europeana. De asemenea, va fi construita o noua rampa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )