Libnet.ro
UNICEF

08:30

Proiecte de infrastructura de 30 milioane euro, in derulare in Mamaia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiecte de infrastructura de 30 milioane euro, in derulare in Mamaia

Pentru sezonul estival din acest an, operatorii turistici din Mamaia sunt pregatiti sa primeasca un numar de 22. 000 de turisti, dupa cum ne-a spus Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia. continuă pe Ziarul Bursa

Compania americana de inginerie si constructii Epstein are proiecte de 40 milioane euro in Romania

Valoarea proiectelor pe care compania americana de arhitectura, inginerie si constructii Epstein estimeaza ca le va realiza in 2014 in Romania va totaliza aproximativ 40 milioane euro, nivel similar cu cel de anul trecut. Unul dintre contracte vizeaza o noua fabrica, unde va fi relocata activitatea Aversa.

CJ Alba mizeaza pe fonduri europene pentru domeniul schiabil de 30 de milioane de euro din Muntii Sebesului

Consiliul Judetean Alba nu renunta la planurile privind dezvoltarea, in urmatorii ani, a un domeniu schiabil in Muntii Sebesului, la Poarta Raiului, o investitie estimata la 32 de milioane de euro. Cea mai plauzibila sursa a finantarii investitiei sunt fondurile europene.

Investitie de 74,3 milioane euro pentru arii contaminate cu petrol din Romania

Comisia Europeana a aprobat o investi and tie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru cura and tarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite jude and te ale Romaniei, potrivit unui raport al Comisiei Europene remis redactiei.

Autoritatile platesc 1,5 milioane de euro pe an pentru despagubirile cauzate de inundatii, desi exista un program pentru protectia impotriva intemperiilor

Autoritatile romane au la dispozitie un program de protectie impotriva inundatilor, planificat pana in 2039, insa intemperiile au costat autoritatile aproximativ 1,5 milioane de euro pe an, transmite Digi 24.

Autoritatile platesc 1,5 milioane de euro pe an pentru despagubirile cauzate de inundatii, desi exista un program pentru protectia impotriva intemperiilor

Autoritatile romane au la dispozitie un program de protectie impotriva inundatilor, planificat pana in 2039, insa intemperiile au costat autoritatile aproximativ 1,5 milioane de euro pe an, anunta Digi.

Nuclearelectrica vrea sa vanda electricitate de aproape 15 milioane euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN), operatorul singurei centrale nuclearelectrice din tara, a pus in vanzare pe bursa de electricitate OPCOM energie in valoare de 66 milioane de lei 14,8 milioane de euro),.

Elvetia ne finanteaza cu 2,5 milioane de franci elvetieni pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor ONPCSB) va primi de la guvernul Elvetiei fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala.

Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci elvetieni pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor va primi de la Elvetia fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )