Libnet.ro
UNICEF

12:30

Proiectul legii insolventei persoanelor fizice, adoptat de Camera Deputatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiectul legii insolventei persoanelor fizice, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in unanimitate, proiectul legii insolventei persoanelor fizice, care prevede ca orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe baza unui plan de. continuă pe Wall-Street Ro

Ana Birchall: Miercuri vom face istorie legislativa! Proiectul Legii Insolventei persoanelor fizice, cel care se va vota, este al meu, pe care mi l-am amendat personal!

Proiectul privind insolventa persoanelor fizice, cel care se va vota miercuri, este al meu. Vreau sa va spun ca eu l-am depus si tot eu personal mi l-am amendat. Am propus ca rambursarea sa nu se faca sub control judiciar ci in cadrul unei Comisii de Insolventa. Consider de asemenea un succes ca, desi FMI cerea un termen de restructurare de 3 ani, am reusit sa impun ca termen 5 ani cu posibilitatea de prelungire cu inca un an. Proiectul meu nu este nici pro-debitori nici pro-creditori, cum erau altele depuse in Parlament. Eu sunt de partea celor de buna-credinta. Pentru cei de rea-credinta am prevazut sanctiuni extrem de dure!, a spus luni deputatul PSD pentru HotNews. ro.

Comisia juridica a Camerei a avizat proiectul legii insolventei persoanei fizice: Orice persoana de buna credinta isi va putea reesalona datoriile pe baza unui plan de redresare financiara

Comisia juridica a avizat favorabil, marti, proiectul legii insolventei persoanei fizice, care prevede ca orice cetatean de buna credinta care este in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa-si.

Comisia juridica a Camerei a avizat proiectul legii insolventei persoanei fizice

Comisia juridica a avizat favorabil, marti, proiectul legii insolventei persoanei fizice, care prevede ca orice cetatean de buna credinta care este in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa-si poata reesalona datoriile pe baza unui plan.

Victor Ponta: Salut decizia Comisiei Juridice de adoptare a Legii insolventei persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta saluta decizia de astazi a Comisiei Juridice a Camerei, care a adoptat un raport cu recomandare de adoptare pentru Legea insolventei persoanelor fizice. Detalii AICI)intr-un mesaj postat pe.

Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata de deputati. 309 voturi pentru si niciunul impotriva

Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata cu cateva minute in urma de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a inceput, in februarie, dezbaterea acestui proiect de lege, dar a fost oprita dupa ce reprezentantii FMI au trimis o scrisoare in care isi exprimau ingrijorarea in legatura cu implementarea prevederilor. Vezi in atasament amendamentele aduse legii Insolventei persoanelor fizice.

Deputatii au adoptat Legea insolventei persoanelor fizice

Camera Deputatilor a adoptat Legea insolventei persoanelor fizice, dupa ce, ieri, proiectul a primit aviz favorabil si din partea Comisiei juridice, de disciplina si imunitati. Legea a fost votata in plenul Camerei, for decizional, cu 309 voturi pentru, zero voturi impotriva si trei abtineri.

Deputatii au adoptat Legea insolventei persoanelor fizice

Camera Deputatilor a adoptat Legea insolventei persoanelor fizice, dupa ce, ieri, proiectul a primit aviz favorabil si din partea Comisiei juridice, de disciplina si imunitati. Legea a fost votata in plenul Camerei, for decizional, cu 309 voturi pentru, zero voturi impotriva si trei abtineri.

Legea insolventei persoanelor fizice, la un pas de a fi adoptata

Controversata lege a insolventei persoanelor fizice este la un pas de a fi adoptata. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil proiectul de lege cu 11 voturi pentru si o abtinere, iar documentul va.

Legea insolventei persoanelor fizice va fi votata miercuri in Parlament

Premierul Victor Ponta a anuntat ca miercuri legea insolventei persoanelor fizice va fi votata in Parlament, in aceeasi sedinta in care va fi aprobat si Codul Silvic.

Camera Deputatilor a adoptat Legea insolventei persoanelor fizice

Camera Deputatilor a adoptat miercuri legea insolventei personale cu 309 voturi pentru si 3 abtineri. Astfel, debitorul, in momentul in care isi deschide procedura de insolventa, nu mai poate fi executat silit.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )