Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pronostic sumbru pentru 2050: Jumatate din populatia lumii va fi afectata!

Antena3 Antena3,
Pronostic sumbru pentru 2050: Jumatate din populatia lumii va fi afectata!

In jurul anului 2050, jumatate din populatia lumii va fi afectata de cel putin o forma de alergie, situatie provocata de modificarile rapide ale mediului si stilului de viata, estimeaza Organizatia. continuă pe Antena3

Un american care pretinde jumatate din compania Facebook, dat disparut

Un american care pretinde jumatate din compania Facebook a disparut fara urma. Barbatul care l-a dat in judecata pe fondatorul site-ului de socializare era in arest la domiciliu, fiind acuzat ca a fabricat.

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

Membrii PSD condamnati in prima instanta pentru coruptie, suspendati din partid

Membrii PSD care sunt condamnati in prima instanta pentru faptele de coruptie vor fi suspendati din partid, conform unei modificari la statut propuse de premierul Victor Ponta, liderul formatiunii.

Ajutoare pentru familiile nevoiase din Vrancea

Asociatia Romanilor din Italia ARI) continua campania de ajutorare a familiilor nevoiase din Vrancea, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Alerta pentru muncitorii occidentali din Arabia Saudita

Un potential complot privind rapirea unor muncitori occidentali din sectorul petrolier ar putea avea loc in Arabia Saudita, a avertizat Ambasada Statelor Unite, relateaza AP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )