Libnet.ro
UNICEF

06:00

Propuneri Cod Fiscal: TVA redusa la 20% in 2016. Reduceri substantiale la carne, pete, legume-fructe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Propuneri Cod Fiscal: TVA redusa la 20% in 2016. Reduceri substantiale la carne, pete, legume-fructe

Proiectul noului Cod Fiscal prevede reducerea cotei standard a taxei pe valoarea adaugata, de anul viitor, de la 24% la 20%, iar pentru carne, peste, legume si fructe produse alimentare de baza la 9%. continuă pe Wall-Street Ro

Darius Valcov a prezentat principalele promisiuni ale Guvernului pentru noul Cod Fiscal: TVA redus la 20% din 2016, cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi din 2016, scaderea cotei unice la 14% in 2019, obligatia de plata a CAS si CASS

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a prezentat, in sedinta saptamanala de guvern, principalele elemente ale noului Cod Fiscal. Guvernul adopta azi proiectul noului cod fiscal, care va fi pus in discutie publica si trimis apoi in Parlament pentru aprobare. Prezentarea unor propuneri de maxima importanta pentru economie are loc fara ca ziaristii sa poata pune intrebari. Toate reducerile de taxe vor avea un impact negativ brut asupra bugetului de 16,2 miliarde lei in 2016, iar impactul net ar putea fi de 6,8 miliarde lei, in urma recuperarii unor venituri ipotetice. HotNews a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii.

UPDATE. Guvernul discuta, miercuri, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal. TVA s-ar putea reduce sub 20%

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri,in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala, informeaza Hotnews.

Cota unica va fi redusa de la 16% la 14% in 2019 - Propunere noul cod fiscal

Cota unica de impozitare va fi redusa de la 16% la 14% din ianuarie 2019, conform proiectului noului Cod Fiscal.

Noul Cod Fiscal: Cota unica de impozitare va fi redusa, din 2019, de la 16% la 14%

Cota unica de impozitare va fi redusa de la 16% la 14% din ianuarie 2019, conform proiectului noului Cod Fiscal dezbatut, miercuri, in sedinta saptamanala de Guvern, informeaza Mediafax.

Ce ne lasa si ce ne ia din portofel noul Cod Fiscal. Specialistii: Prea bun, prea ca la tara

Proiectul noului Cod Fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016, anunta reducerea TVA, accize mai mici la carburanti si alcool, reducerea CAS, dar si impozite pe locuinte de pana la sase ori mai mari. Totul cu pretul unei gauri bugetare de 16,26 miliarde de lei.

Noul proiect de Cod Fiscal: cota unica de impozitare, redusa la 14% din 2019

Noul proiect de Cod Fiscal prevede reducerea cotei unice de impozitare de la 16% la 14% din ianuarie 2019, informeaza Mediafax. Reducerea va diminua incasarile la buget cu 4,8 miliarde lei in 2019, dar va genera si.

Aplicarea noul Cod Fiscal in forma propusa de Guvern ar crea un gol in buget de 16,2 miliarde de lei doar in 2016. Cum va fi acoperit?

Guvernul propune un nou Cod Fiscal care daca ar fi aplicat ar crea un gol in buget urias: 16,2 miliarde de lei doar in 2016. Tot Guvernul sustine ca o parte din venituri ar putea fi recuperate. Insa este doar o recuperare ipotetica. Guvernul spune ar putea recupera 9,4 miliarde de lei in 2015 cu care sa mai umple golul de 16, 2 miliarde. Daca, intr-adevar, ar putea fi recuparate cele 9 miliarde, impactul net asupra bugetului ar fi de 6,8 miliarde lei. Un deficit pentru care Guvernul nu prezinta si solutii.

Ponta, despre proiectul noului Cod Fiscal: Nu e forma finala, Guvernul nu impune nimic

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi adoptat, va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta, la prezentarea unui Cod Fiscal care lasa un gol in buget de 16 miliarde de lei: Sunt prosti cei care au spus ca in 2014 am aprobat pomeni electorale

Premierul Victor Ponta i-a catalogat drept prosti pe cei care au criticat masurile Guvernului din 2014, an electoral. 2014 a fost anul in care am luat multe masuri de dreptate sociala. Ca le-au spus altii pomeni electorale, sunt prosti ca le-au spus asa. Sunt pur si simplu lucruri necesare. Pensiile, alocatiile, indemnizatiile nu sunt pomeni, ci lucruri necesare. Declaratia a fost facuta miercuri cu ocazia prezentarii proiectului de Cod Fiscal prin care sunt propuse o serie de masuri nesustenabile. Guvernul sustine ca vrea sa reduca o serie de impozite, masuri care ar avea un impact bugetar negativ de 16,2 miliarde de lei brut doar in 2016.

Prima reactia a PNL dupa ce guvernul a prezentat proiectul de Cod Fiscal: O alta minciuna a lui Victor Ponta

PNL afirma ca propunerile guvernului privind modificarea Codului Fiscal, in pragul schimbarii majoritatii parlamentare si pierderii functiei de Prim-Ministru arata disperarea lui Victor Ponta si a celor care inca il mai servesc, potrivit unui comunicat semnat de Eugen Nicolaescu, vicelider al Grupului PNL din Camera Deputatilor.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )