Libnet.ro
UNICEF

06:30

Protest anti-maidanezi, in Piata Romana. Copil: Stop/Nu vreau sa urmez eu!

Antena3 Antena3,
Protest anti-maidanezi, in Piata Romana. Copil: Stop/Nu vreau sa urmez eu!

Cateva zeci de persoane de toate varstele, de la copii de cativa ani la pensionari, s-au strans vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti, la protestul anti-maidanezi, pentru a cere rezolvarea problemei. continuă pe Antena3

Sute de persoane la un protest anti-maidanezi, in Piata Romana. Copil: Stop/Nu vreau sa urmez eu!

Update 22. 25 - Peste 200 de persoane au participat vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti, la protestul anti-maidanezi, cerand rezolvarea problemei cainilor fara stapan, dar si demisia primarului.

VIDEO / LIVE TEXT Miting anti-maidanezi la Piata Romana. Manifestantii cer demisia lui Sorin Oprescu si striga Salvati copiii

Citeva sute de bucuresteni s-au strans la Piata Romana din Bucuresti vineri la ora 19. 00 in memoria copilului de 4 ani ucis luni de cainii vagabonzi. Protestatarii cer demisia primarului general Sorin Oprescu. Manifestatia nu a fost autorizata de Primaria Capitalei. --------------------------------Ora 21. 22: Oamenii au ingenuncheat si tin un moment de reculegere in memoria lui IonutOra 21. 08: Manifestantii au inceput sa plece, in Piata Romana au mai ramas circa 100 de oameniOra 21. 00: Mai multi copii cu pancarte s-au strins in jurul lumanarilor aprins. Multimea scandeaza Salvati copiiiOra 20. 50: Manifestantii striga Jos primarii maidanezi. Rusine, rusine, Oprescu si Ontanu!Ora 20. 04: Oamenii aprind luminari, striga Ionut! si Jos Oprescu!Ora 19. 45: Manifestantii scandeaza Oprescu, demisia / Capitala nu te vrea!Ora 19. 40: La miting au venit si parintii lui Ionut, care resping referendumulHotNews. ro relateaza LIVE TEXT evenimentele din Piata Romana.

VIDEO / LIVE TEXT Miting anti-maidanezi la Piata Romana. Manifestantii cer demisia lui Sorin Oprescu. Parintii lui Ionut au venit la miting

Citeva sute de bucuresteni s-au strans la Piata Romana din Bucuresti vineri la ora 19. 00 in memoria copilului de 4 ani ucis luni de cainii vagabonzi. Protestatarii cer demisia primarului general Sorin Oprescu. Manifestatia nu a fost autorizata de Primaria Capitalei. --------------------------------Ora 20. 50: Manifestantii striga Jos primarii maidanezi. Rusine, rusine, Oprescu si Ontanu!Ora 20. 04: Oamenii aprind luminari, striga Ionut! si Jos Oprescu!Ora 19. 45: Manifestantii scandeaza Oprescu, demisia / Capitala nu te vrea!Ora 19. 40: La miting au venit si parintii lui Ionut, care resping referendumulHotNews. ro relateaza LIVE TEXT evenimentele din Piata Romana.

LIVE TEXT Miting anti-maidanezi la Piata Romana. Manifestantii cer demisia lui Sorin Oprescu. Parintii lui Ionut au venit la miting

Citeva sute de bucuresteni s-au strans la Piata Romana din Bucuresti vineri la ora 19. 00 in memoria copilului de 4 ani ucis luni de cainii vagabonzi. Protestatarii cer demisia primarului general Sorin Oprescu. Manifestatia nu a fost autorizata de Primaria Capitalei. Ora 20. 20: Sute de oameni continua sa protesteze la Piata Romana contra lui Oprescu si striga I-ati castrat si ne-au mancatOra 20. 10: Oamenii au rostit impreuna rugaciunea Tatal Nostru in memoria lui IonutOra 20. 04: Oamenii aprind luminari, striga Ionut! si Jos Oprescu!Ora 19. 45: Manifestantii scandeaza Oprescu, demisia / Capitala nu te vrea!Ora 19. 40: La miting au venit si parintii lui Ionut, care resping referendumulHotNews. ro relateaza LIVE TEXT evenimentele din Piata Romana.

VIDEO / FOTOGALERIE Miting anti-maidanezi la Piata Romana. Manifestantii au cerut demisia lui Sorin Oprescu si protectie pentru copii

Citeva sute de bucuresteni au manifestat pasnic vineri seara in Piata Romana din Bucuresti in memoria copilului de 4 ani ucis luni de cainii vagabonzi. Protestatarii au cerut demisia primarului general Sorin Oprescu si a primarului sectorului 2, Neculai Ontanu. Manifestatia nu a fost autorizata de Primaria Capitalei, dar jandarmii nu au intervenit. La miting au participat si parintii lui Ionut, care au cerut protectie pentru copii in fata cainilor maidanezi. Vezi in text imagini emotionante cu copiii care au aprins o lumanare pentru Ionut.

Miting impotriva maidanezilor vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti. 2.000 de persoane si-au anuntat prezenta

Peste 1. 700 de persoane si-au anuntat prezenta la un protest fata de maidanezii de pe strazile marilor orase. Organizat pe Facebook, de Asociatia Pro Civilizatie Secolul 21, mitingul este programat sa aiba loc vineri seara intre orele 19:30 - 21:30 in Piata Romana din Bucuresti.

Miting impotriva maidanezilor vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti. Oprescu vrea referendum, Crin Antonescu sustine eutanasierea directa

Peste 1. 700 de persoane si-au anuntat prezenta la un protest fata de maidanezii de pe strazile marilor orase. Organizat pe Facebook, de Asociatia Pro Civilizatie Secolul 21, mitingul este programat sa aiba loc vineri seara intre orele 19:30 - 21:30 in Piata Romana din Bucuresti. Primarul Sorin Oprescu vrea referendum pe tema eutanasierii cainilor, insa presedintele Senatului sustine ca acesta e inutil: oamenii vor sa dispara cainii din strada.

PROTEST al parintilor fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana.

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, relateaza Mediafax. Sute de parinti si copii vor manifesta in cadrul unui protest organizat vineri, 06 septembrie, in Piata Romana, incepand cu ora 19. 00, in memoria lui Ionut si in numele tuturor .

Parintii protesteaza fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente.

Mitingul anti-maidanezi, fara autorizatie. Organizatorii: Ramane la latitudinea fiecaruia daca va mai participa sau nu

Organizatorii mitingului anti-maidanezi anuntat pe Facebook, care trebuia sa aiba loc astazi, la ora 19. 30, in Piata Romana, nu au obtinut autorizatia pentru actiunea de protest si precizeaza pe pagina de Fac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )