Libnet.ro
UNICEF

01:06

Protest in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: Peste 100 de oameni au iesit in strada, nemultumiti de anularea pelerinajului de Sfanta Parascheva (VIDEO)

B1 B1,
Protest in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: Peste 100 de oameni au iesit in strada, nemultumiti de anularea pelerinajului de Sfanta Parascheva (VIDEO)

Decizia de anulare a manifestarilor religioase de la Iasi, cu ocazia sarbatorii Sfintei Parascheva, a scos oamenii in strada. Peste o suta de persoane protesteaza, vineri seara, in fata Mitropoliei Moldovei s. continuă pe B1

FOTO VIDEO Protest in fata Mitropoliei Moldovei din Iasi. Sute de credinciosi apostrofeaza jandarmii ca nu pot intra la racla Sfintei Parascheva

Cateva sute de persoane, printre care si multi parinti cu copii, s-au strans vineri seara, 9 octombrie, in fata catedralei mitropolitane din Iasi, unde aprostrofeaza jandarmii ca nu pot intra la racla Sfintei Parascheva.

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in fata Mitropoliei din Iasi fata de restrictiile impuse la pelerinajul Sf. Parascheva

Protest la Iasi, in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Cateva sute de persoane s-au adunat vineri seara, nemultumite de interdictiile impuse de autoritati la pelerinajul Sfintei Parascheva. Oamenii spun rugaciuni si canta cantece religioase.

Reactia oficiala a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei dupa ce Raed Arafat a interzis pelerinajul la Sfanta Parascheva

Pelerinajul la Sfanta Perascheva reprezinta unul dintre cele mai mari din tara si chiar din Europa. in preajma datei de 14 octombrie, atunci cand se sarbatoreste hramul Sfintei Cuvioase Prascheva, sute de mii de credinciosi se adunau din toate colturile tarii pentru a se inchina la moastele cuvioasei, dar si la moastele altor sfinti, aduse .

Decizii de ultima ora ale Mitropoliei Moldovei: Sarbatoarea Sfintei Parascheva va fi limitata la ziua de 14 octombrie. Mai multe evenimente, anulate. Racla cu moastele va ramane in Catedrala Mitropolitana

Preotul Constantin Sturzu, purtator de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, a anuntat ca racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva nu va mai fi scoasa joi dimineata, cum era programat, ci va.

Situatie fara precedent: Sase judete cu peste 100 de noi cazuri de COVID-19 La Iasi, peste 190 de noi cazuri

Sase judete din Romania - Iasi, Bacau, Timis, Dambovita, Cluj si Prahova - au raportat peste 100 de cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, situatie fara precedent. Lista este deschisa de Iasi, cu 193 de noi imbolnaviri. Cele mai multe cazuri noi - 549 - continua sa fie insa in Capitala.

Peste 100 de imbolnaviri de COVID-19 raportate in 8 judete in ultimele 24 de ore Cel mai mare numar de noi cazuri ramane in Bucuresti

Cel mai mare numar de noi cazuri de coronavirus - 579 - ramane in Capitala. in opt judete din Romania, in ultimele 24 de ore au fost raportate peste 100 de noi imbolnaviri, situatie fara precedent de la debutul pandemiei. Cele mai putine cazuri - 15 - au fost raportate de judetele Mehedinti si Ialomita.

Un barbat cu COVID-19 a asteptat zece ore in curtea Spitalului Judetean Sibiu Manager spital: Doi medici infectionisti consulta peste 100 de pacienti

Un barbat de 58 de ani din Sibiu a relatat pentru Turnul Sfatului prin ce a trecut dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 si a fost nevoit sa mearga la spital. Eu nu ma mir ca in Romania se moare de asa ceva, spune barbatul, nevoit sa astepte 10 ore in curtea Spitalului Judetean Sibiu. Conducerea unitatii medicale invoca numarul mare de cazuri si lipsa personalului: doi medici infectionisti care consulta peste 100 de pacienti.

Proteste la Iasi fata restrictiile impuse la pelerinajul Sfintei Parascheva

Protest la Iasi, in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Cateva sute de persoane s-au adunat in aceasta seara, nemultumite de interdictiile impuse de autoritati la pelerinajul Sfintei Parascheva. Oamenii spun rugaciuni si canta cantece religioase.

Revolta la Iasi: Sute de credinciosi protesteaza fata de interdictia pelerinajului la Sfanta Parascheva

Cateva sute de persoane protesteaza, vineri, in fata Mitropoliei Moldovei si Bucovinei din Iasi impotriva interzicerii accesului la pelerinajul Sfintei Parascheva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )