Libnet.ro
UNICEF

00:08

Protest inedit al unui primar din Hunedoara: Papuci cu noroi asezati in fata sediului companiei de apa

B1 B1,
Protest inedit al unui primar din Hunedoara: Papuci cu noroi asezati in fata sediului companiei de apa

Primarul municipiului Brad, judetul Hunedoara, a ales sa protesteze intr-un mod inediat fata de modul in care Apa Prod SA Deva verifica modul in care se deruleaza lucrarile la infrastructura de apa si. continuă pe B1

Exemplul unui primar UDMR din Covasna: A participat la ceremoniile de Ziua Nationala purtand esarfa tricolora! (FOTO)

Exemplu de bun simt al unui primar din judetul Covasna. Primarul UDMR din Valcele a participat la ceremoniile de Ziua Nationala organizate in municipiul Sfantu Gheorghe purtand esarfa tricolora si insotit de.

Fostul primar din Sighisoara ataca in instanta decizia de incetare a mandatului

Fostul primar din Sighisoara, Dorin Danesan, a contestat in instanta ordinul de incetare a mandatului sau emis de prefectul de Mures, Liviu Vasile Oprea, ca urmare a unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, relateaza Mediafax.

Biblioteca unui liceu din SUA a primit inapoi o carte imprumutata cu 65 de ani in urma

Biblioteca unui liceu din nord-vestul Statelor Unite a primit inapoi o carte imprumutata cu 65 de ani in urma. Este vorba de un exemplar al celebrului roman Pe aripile vantului, regasit intr-o casa de pe.

Fostul primar din Mangalia Claudiu Tusac, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Fostul primar al orasului Mangalia Claudiu Tusac a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Potrivit rechizitoriului, intre 2010 si 2012, cand era primar, Tusac.

Fostul primar din Mangalia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al orasului Mangalia a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Alaturi de el a fost trimis in judecata si un avocat, pentru complicitate la infractiuni. DNA estimeaza ca prejudiciul creat de primar se ridica la peste 437. 000 de lei.

Basescu: il rog pe Ponta sa-si asume formarea unui Guvern din care sa lipseasca

ACTUALIZARE 18:50 Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta este discreditat ca politician, solicitandu-i sa formeze un Guvern din care el sa lipseasca pentru binele Romaniei si pentru credibilitatea Romaniei. il rog pe Victor Ponta sa isi asume un nou Guvern, dar din care sa lipseasca pentru credibilitatea Romaniei, a spus Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )