Libnet.ro
UNICEF

17:30

Protest la Prefectura Constanta. Peste 200 de manifestanti au cerut demisia lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Protest la Prefectura Constanta. Peste 200 de manifestanti au cerut demisia lui Victor Ponta

Aproximativ 200 de manifestanti s-au adunat vineri in fata Prefecturii Constanta cerand demisia primului ministru Victor Ponta si sustinerea motiunii de cenzura depusa de PNL. continuă pe Adevărul

FOTO 300 de persoane au cerut demisia lui Ponta si a Guvernului sau

300 de membri ai PNL Dambovita au cerut demisia lui Ponta si a Guvernului sau, la ora la care in Parlamrnt se vota motiunea PNL VOTUL NU E O LOZINCA! - Ponta DEMISIA!.

Peste 150 de liberali vasluieni au cerut demisia Guvernului: Ponta ne-ai mintit, meriti pedepsit!

Peste 150 de persoane au participat vineri la un miting organizat de Organizatia Municipala Vaslui a Partidului National Liberal, de sprijinire a motiunii de cenzura impotriva Guvernului Victor Ponta.

Aproximativ 100 de persoane i-au cerut demisia premierului, la Braila

La Braila, mitingul organizat de PNL in sprijinul motiunii de cenzura depuse in Parlament a adunat in fata Prefecturii putin peste 100 de oameni. Cei mai multi dintre acestia au fost membri PNL, insa si braileni neafiliati politic care au vrut sa-si exprime nemultumirea fata de refuzul premierului Ponta de a demisiona, in contextul problemelor pe care le are cu Justitia.

Aproximativ o suta de persoane au cerut demisia lui Ponta in Piata Universitatii

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat, joi seara, in Piata Universitatii, la fantana, pentru a protesta fata de votul dat in Parlament in cazul cererii DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta si a cere demisia acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )