Libnet.ro
UNICEF

18:30

Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Adevărul Adevărul,
Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici din comuna, au initiat marti dimineata un protest spontan in zona centrala a localitatii. Oamenii solicita aprobarea proiectului de lege in Parlament si repornirea mineritului la Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici din comuna, au initiat marti dimineata un protest spontan in zona centrala a localitatii. Oamenii solicita aprobarea proiectului de lege si repornirea.

Protest SPONTAN la ROSIA MONTANA. Oamenii vor APROBAREA proiectului de minerit.

Zeci de oameni protesteaza, marti, la Rosia Montana. Localnicii cer aprobarea proiectului. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului i-a trimis o scrisoare deschisa lui Crin Antonescu, dupa ce liderul PNL a declarat ca se opune proiectului Rosia Montana, informeaza B1TV. Cristian Albu ii cere presedintelui Senatului sa nu condamne la moarte peste 100. 000 de oameni din Apuseni. De asemenea, acesta le mai cere liberalilor sa nu cedeze la presiunea strazii. Zeci de persoane protesteaza .

Lider de sindicat: 50 de mineri de la Rosia Montana au fost in Bucuresti pentru a protesta in fata Ministerului Mediului, dar s-au intors acasa

Un lider de sindicat al minerilor din Rosia Montana a precizat pentru Observatorul Prahovean ca crica 50 de mineri au venit la Bucuresti pentru a manifesta in favoarea proiectului la Ministerul Mediului, protest care nu a mai avut loc, confirmand astfel partial informatia publicata de jurnalista Sorina Matei pe blogul sau.

Zeci de oameni protesteaza la Rosia Montana: Localnicii cer aprobarea proiectului

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului i-a trimis o scrisoare deschisa lui Crin Antonescu, dupa ce liderul PNL a declarat ca se opune proiectului Rosia Montana. Cristian Albu ii cere presedintelui.

Zeci de oameni protesteaza la Rosia Montana: Localnicii cer aprobarea proiectului pentru a avea locuri de munca

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului i-a trimis o scrisoare deschisa lui Crin Antonescu, dupa ce liderul PNL a declarat ca se opune proiectului Rosia Montana. Cristian Albu ii cere presedintelui.

Zeci de oameni protesteaza la Rosia Montana: Localnicii cer aprobarea proiectului pentru a avea locuri de munca (VIDEO)

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului i-a trimis o scrisoare deschisa lui Crin Antonescu, dupa ce liderul PNL a declarat ca se opune proiectului Rosia Montana. Cristian Albu ii cere presedintelui.

Mii de oameni din Apuseni sarbatoresc Ziua Minerului la Rosia Montana

Rosia Montana continua sa capteze atentia la nivel national si international in perspectiva proiectului minier initiat de RMGC. Duminica, in comuna din Muntii Apuseni are loc o noua editie a sarbatorii Ziua Minerului. Rosia Montana a ramas singura comunitate care mai marcheaza evenimentul. Sarbatori similare erau organizate si la Abrud si Baia de Aries.

Un senator PNL cere implicarea SRI si SIE in cazul Rosia Montana

Senatorul PNL Sebastian Grapa solicita Serviciului Roman de Informatii SRI) si Serviciului de Informatii Externe SIE) sa verifice cine ar fi luat mita de la Rosia Montana Gold Corporation RMGC) si Chevron, dupa acuzele aparute intre premier si presedinte, transmite Antena3. ro.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8. Manifestatia incepe la ora 17.00 in Piata Universitatii din Bucuresti si in zeci de orase din tara si strainatate. Si-au anuntat prezenta mii de participanti

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 17. 55 La protest au venit si multi studenti la medicina, imbracati in halate albe. Ora 17. 45 In Piata Universitatii protesteaza circa 300 de persoane. Manifestantii sunt impartiti in doua grupuri, unul la fantana de la Facultatea de Arhitectura, altul in fata Teatrului National. Ei scandeaza: Tradarea de tara in aur se masoara, Nu corporatia face legislatia, Anulati legea distrugerii Rosia Montana acum, Uniti, salvam Rosia Montana, Sanatate da, cianura nu, Romania, trezeste-te!. Protestatarii bat in peturi, iar o parte dintre ei poarta camasi sau tricouri albe. De asemenea, ei au zeci de pancarte si mai multe steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )