Libnet.ro
UNICEF

16:00

Protest spontan la o fabrica din Cluj-Napoca: Angajatii, nemultumiti ca nu si-au primit salariile

B1 B1,
Protest spontan la o fabrica din Cluj-Napoca: Angajatii, nemultumiti ca nu si-au primit salariile

Aproximativ 100 de persoane au intrerupt lucrul la fabrica Remarul 16 Februarie din Cluj-Napoca. Oamenii sunt nemultumiti ca nu si-au primit salariile cu toate ca acestea au fost promise inca de vineri. continuă pe B1

Protest la fabrica Remarul 16 Februarie din Cluj Napoca

Circa 200 de angajati ai fabricii Remarul 16 Februarie din Cluj Napoca protesteaza, astazi de dimineata, in curtea companiei, conform surselor de presa.

Protest spontan la Remarul 16 februarie, angajatii nu si-au luat salariile de doua luni. Societatea e controlata de Calin Mitica, unul dintre ofertantii pentru CFR Marfa

Angajatii de la Remarul 16 februarie Cluj-Napoca, companie controlata de omul de afaceri Calin Mitica, care a depus o oferta pentru cumpararea CFR Marfa, au intrerupt vineri dimineata munca timp de aproape doua ore, dupa ce plata salariilor a intarziat doua luni, scrie CityNews. ro.

Mario Vargas Llosa, intr-o vizita de trei zile la Cluj-Napoca.

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa, care a obtinut in 2010 Premiul Nobel pentru Literatura, a aterizat, duminica, la Cluj-Napoca, unde va ramane timp de trei zile, urmand ca luni sa primeasca din partea Universitatii Babes-Bolyai, care i-a lansat invitatia, Titlul de Doctor Honoris Causa, titreaza colegii de la Mediafax. Duminica seara, la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului National Cluj a gazduit premiera piesei O mie si una de nopti, regizata de Andreea Iacob, impartind sala cu celebrul .

Premiantul Nobel pentru literatura Mario Vargas Llosa aterizeaza duminica la Cluj-Napoca, ...

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa, care a obtinut in 2010 Premiul Nobel pentru Literatura, soseste, duminica, la Cluj-Napoca, unde va ramane timp de trei zile, urmand ca luni sa primeasca din partea Universitatii Babes-Bolyai, care i-a lansat invitatia, Titlul de Doctor Honoris Causa, titreaza colegii de la Mediafax. Duminica seara, la ora 19. 00, in Sala Mare a Teatrului National Cluj, 928 de persoane vor vedea premiera piesei O mie si una de nopti, regizata de Andreea Iacob, impartind .

Miting pentru autonomia Transilvaniei la Cluj: Copiii sa invete istoria reala a Transilvaniei, sa invete mai mult despre Matia Corvin, nu doar despre Mihai Viteazu si Stefan cel Mare

Zece ardeleni din Oradea, Cluj, Medias, Sibiu si Bistrita au organizat, sambata dupa-amiaza, in fata statuii lui Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, un miting pentru autonomia Transilvaniei. Acestia au precizat ca nu doresc dezbinarea statului roman, ci doar ca Ardealul sa fie autonom si sa nu mai sustina financiar restul regiunilor din Romania. Ei vor ca regionalizarea sa se faca pe criterii istorice.

Protest spontal la Remarul 16 Februarie. Peste 200 de angajati, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de doua luni

Protest spontan, luni dimineata, la societatea Remarul 16 februarie din Cluj Napoca, dupa ce angajatii nu si-au luat salariile de doua luni. Patronul societatii este unul dintre ofertantii pentru CFR Marfa.

Scriitorul premiat cu Nobel in 2010, Mario Vargas Llosa, ajunge azi la Cluj

Mario Vargas Llosa revine in Romania, tara pe care a mai vizitat-o in 1995 si 2005. De aceasta data va veni la Cluj-Napoca, unde va fi intampinat duminica, 19 mai, de o delegatie a Universitatii Babes-Bolyaidin care va face parte decanul Facultatii de Litere, profesorul Corin Braga. Diseara va participa, la Teatrul National, la un spectacol care va pune in scena o piesa scrisa de el.

FOTO Spectacol aviatic la Cluj. MIG-uri si elicoptere PUMA au impresionat mii de clujeni

Peste 2000 de clujeni au admirat spectacolul de pe cer facut sambara, 18 mai, timp de aproape doua ore, de cei mai buni piloti romani. Evenimentul a avut loc la Aeroportul International Cluj-Napoca.

Primul teren de golf la standarde americane va fi inaugurat in Cluj

Primul teren de golf din Romania construit dupa standardele United States Golf Association USGA) va fi inaugurat, in vara acestui an, langa Cluj-Napoca, in urma unei investitii care depaseste un milion de euro.

PREMIERA Tumora de 20 de kilograme, operata la Cluj. Boala a depasit limitele logicii, spun medicii

O femeie de doar 38 de ani din Constanta este operata la Cluj-Napoca de o echipa de trei chirurgi, condusa de seful Insitutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj, Mihai Lucan. Operatia, facuta in premiera in tara, are ca scop extirparea laparoscopica a tumorii care afecteaza organele genitale ale femeii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )