Libnet.ro
UNICEF

00:08

Proteste si in alte orase din tara fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Mii de oameni au iesit in strada la Cluj: Pericolul cianurii e real, judetul Alba e peste deal!

Hotnews Hotnews,
 Proteste si in alte orase din tara fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Mii de oameni au iesit in strada la Cluj: Pericolul cianurii e real, judetul Alba e peste deal!

Sute de oameni au iesit in strada, duminica, in mai multe localitati din tara, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, iar in Capitala numarul manifestantilor a depasit cateva mii. Si la Cluj Napoca, cateva mii de oameni au manifestat in strada impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana, potrivit Citynews. continuă pe Hotnews

Seful CCR: Si alte articole din Ordonanta privind insolventa pot fi controlate.

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a declarat, vineri, la Suceava, ca in cazul OUG referitoare la Codul insolventei se poate extinde controlul privind constitutionalitatea si asupra altor articole daca acestea au legatura cu cele despre care Curtea a fost sesizata, transmite Mediafax. Zegrean a declarat ca CCR se pronunta doar asupra articolelor cu care a fost sesizata, dar ca se poate extinde controlul daca articolele sesizate au legatura cu alte articole din textul .

Incepe cel mai mare pelerinaj religios din tara, la Sf. Parascheva. Reteta de succes a BOR: cum a transformat Biserica un cadou de la turci in brandul Romaniei

Cel mai important pelerinaj religios din Romania incepe astazi, la Iasi, unde sunt asteptati, pana pe 15 octombrie, peste jumatate de milion de romani. Mai mult de jumatate se vor inchina in fata moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscuta in.

O femeie si-a ASCUNS COPILUL SUB FUSTA si a incercat sa il scoata din tara

Politistii de frontiera de la Cenad Timis) au depistat un copil in varsta de un an ascuns intr-un autoturism, sub fusta mamei, femeia intentionand sa il scoata ilegal din Romania pentru ca nu avea.

Este cel mai SIGUR bloc din tara. Aici, locatarii nu simt niciun CUTREMUR

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost costruit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )