Libnet.ro
UNICEF

07:00

Proteste in penitenciarele din tara, luni: Gardienii se plang ca au facut 1,5 milioane de ore suplimentare (VIDEO)

B1 B1,
Proteste in penitenciarele din tara, luni: Gardienii se plang ca au facut 1,5 milioane de ore suplimentare (VIDEO)

Proteste de amploare luni, in penitenciarele din tara! Sindicalistii ameninta ca toti angajatii vor scanda in fata inchisorilor. Gardienii se plang ca au facut 1,5 milioane de ore. continuă pe B1

Sindicatele anunta proteste ale angajatilor in toate penitenciarele din tara incepand de luni

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta proteste ale angajatilor in toate penitenciarele din tara incepand de saptamana viitoare si cer ministrului Justitiei o intalnire inainte de mitingul programat pentru luni, intre 11. 00, in fata Penitenciarului Gherla, informeaza Mediafax.

Ministrul Justitiei discuta vineri cu magistratii pe tema salariilor care au declansat mai multe proteste la instantele din tara

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, este invitata vineri de CSM la o discutie cu magistratii pe tema recentelor greve din Justitie declansate pentru ca magistratii nu sunt multumiti, printre altele, de nivelul salariilor. Intr-o postare pe Facebook, ministrul a aratat ca se poate vorbi de salarii nedemne in magistratura doar in comparatie cu state membre de top din Uniunea Europeana, insa nu si raportat la alte categorii profesionale din tara.

Leonardo DiCaprio atrage atentia Guvernului Romaniei in privinta defrisarilor ilegale din tara

Actorul Leonardo DiCaprio, care este si un sustinator al cauzelor ecologiste si al conservarii mediului, a publicat, vineri, pe contul sau de Instagram un mesaj de sustinere fata de protejarea mediului din Romania, exprimand ca Guvernul ar trebui sa protejeze padurile seculare din tara, potrivit Mediafax.

Doi deputati S-AU BATUT dupa ce au participat la o emisiune. POLITICIENII nu au ajuns la un numitor comun privind situatia din tara (VIDEO)

Doi deputati din Ucraina s-au batut dupa o emisiune. Cei doi nu au ajuns la un numitor comun la situatia din tara. Deputatii Radei Supreme din Ucraina, Alexandr Vilkul si Vladimir Parasiuk si-au.

Integritate, nu imunitate! Proteste in marile orase din tara fata de votul senatorilor in cazul Gabriel Oprea

Sute de persoane au protestat, joi seara, la Cluj-Napoca, fata de votul din Senat, de la inceputul saptamanii, in cazul Gabriel Oprea, cateva zeci de persoane iesind si in centrele.

Miercurea Ciuc, cel mai friguros loc din tara, vineri dimineata

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, vineri dimineata, la Statia Meteo Miercurea Ciuc.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )