Libnet.ro
UNICEF

16:00

Proteste la Penitenciarul din Iasi. Conducerea inchisorii negociaza cu detinutii

România Liberă România Liberă,
Proteste la Penitenciarul din Iasi. Conducerea inchisorii negociaza cu detinutii

Mai multi detinuti au protestat, luni seara, la penitenciarul de maxima siguranta din Iasi. Ei si-au exprimat nemultumirea fata de conditiile de detentie. continuă pe România Liberă

Protest al puscariasilor de la Penitenciarul din Iasi: Detinutii sunt nemultumiti de conditii si de faptul ca sunt tratati cu dispret de directorul unitatii (VIDEO)

Revolta a puscariasilor la Penitenciarul din Iasi. Detinutii au inceput sa tipe la gardieni si au amenintat ca vor sa evadeze, fiind nemultumiti de conditii si de faptul ca sunt tratati cu.

Protest la Penitenciarul din Iasi. De ce sunt nemultumiti detinutii

Mai multi detinuti au protestat, luni seara, la penitenciarul de maxima siguranta din Iasi. Ei si-au exprimat nemultumirea fata de conditiile de detentie.

Protest spontan la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi

Aproximativ 1. 500 de detinuti care isi ispasesc pedeapsa in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi au protestat luni, nemultumiti de conditiile detentiei.

Scene socante pe un bulevard din Iasi. Un sofer s-a luat la bataie cu oricine i-a iesit in cale, inclusiv politisti - VIDEO

Scene socante au fost filmate pe un bulevard din Iasi. Un sofer baut a luat la bataie pe oricine i-a iesit in cale, scrie observator. tv. A inceput cu un alt sofer care a incercat sa il.

Revolta se extinde si la Penitenciarul din Botosani. Detinutii au aruncat mancarea si au refuzat sa intre in celule (VIDEO)

Detinutii de la Penitenciarul Botosani au declansat o revolta marti seara, trupele SIAS fiind chemate pentru a interveni daca situatia o impune, informeaza B1 TV. Ei au refuzat sa manance si au arun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )