Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proteste pentru construirea autostrazii Ungheni - Iasi -Tirgu Mures

Antena3 Antena3,
Proteste pentru construirea autostrazii Ungheni - Iasi -Tirgu Mures

Dupa organizarea coloanei auto care a parcurs, luna trecuta, traseul viitoarei autostrazi Ungheni - Iasi -Targu Mures, un nou eveniment menit sa atraga atentia oficialitatilor de la Bucuresti asupra. continuă pe Antena3

Protest inedit la Iasi: Lant uman pentru sustinerea proiectului autostrazii Ungheni-Iasi-Targu Mures

Iesenii vor forma, sambata, la ora 12. 00, un lant uman, in centrul orasului Iasi, Pietonalul Stefan cel Mare, intre Casa Patrata si Piata Unirii, pentru a atrage atentia asupra necesitatii construirii autostrazii Ungheni-Iasi-Targu Mures, relateazaZiarul de Iasi.

Lant uman pentru a face o prioritate din Autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures

Mii de persoane sunt asteptate in cetrul Iasiului, in weekend, pentru a lua parte la actiunea Uniti pentru autostrada.

Guvernul a aprobat demararea procedurilor pentru construirea a cinci spitale regionale

Guvernul a aprobat astazi, printr-un memorandum, demararea procedurilor necesare pentru construirea a cinci spitale regionale in Timisoara, Targu-Mures, Constanta, Braila-Galati si Brasov, informeaza un comunicat oficial.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat la propunerea primarului Gabriela Firea alocarea sumei de 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile si liceele din Sectorul 3

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat la propunerea primarului Gabriela Firea alocarea sumei de 127,3 milioane lei pentru construirea a 9 sali de sport la scolile si liceele din Sectorul 3, condus de Robert Negoita. Unitatile de invatamant care vor beneficia de un astfel de complex multifunctional sunt: Scoala Gimnaziala nr. 47, Scoala Gimnaziala nr. 199, Scoala Gimnaziala nr. 92, Scoala Gimnaziala nr. 67, Scoala Gimnaziala nr. 86, Scoala Gimnaziala nr. 112, Scoala Gimnaziala nr. 200, Scoala Gimnaziala nr. 75 si Liceul Benjamin Franklin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )