Libnet.ro
UNICEF

21:00

Protestele de amploare continua in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Protestele de amploare continua in Republica Moldova

Aproximativ 40. 000 de oameni au manifestat din nou la Chisinau, ieri cerand alegeri anticipate in Republica Moldova, protestarii fiind in continuare nemultumiti de modul cum a fost investit Guvernul condus de Pavel Filip. Poporul e cu noi: el nu vrea sa sustina oligarhii si autoritatile criminale, a declarat unul dintre liderii opozitiei, Andrei Nastase, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Zece persoane ranite dupa protestele violente din Republica Moldova

Zece persoane au fost ranite si au primit ingrijiri medicale la Chisinau, dupa ce zeci de protestatari au patruns miercuri cu forta, pentru scurt timp, in Parlamentul moldovean si au cerut alegeri .

Jurnalisti rusi, opriti sa intre in Republica Moldova

Cinci jurnalisti ai unor posturi de televiziune ruse care intentionau sa relateze despre protestele de la Chisinau au fost opriti joi sa intre in Republica Moldova, anunta Politia de frontiera moldoveana, potrivit presei ruse, citate de Mediafax.

Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina.

Kremlinul anunta ca monitorizeaza atent evenimentele din Republica Moldova

Kremlinul monitorizeaza cu atentie evenimentele din Republica Moldova si indeamna toate partile sa respecte legea si sa se abtina de la violente, a declarat joi Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al .

Premierul Pavel Filip respinge ideea ca Republica Moldova este un stat capturat. Eu nu m-am simtit capturat de nimeni

Premierul Pavel Filip respinge ideea ca Republica Moldova ar fi un stat capturat si spune ca nu intelege, de fapt, aceasta sintagma.

Putin a convocat de urgenta Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a discuta situatia din Republica Moldova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a convocat vineri, 23 ianuarie, membrii Consiliului de Securitate a Rusiei pentru a discuta despre situatia din Republica Moldova.

Apel catre Iohannis si Ciolos: Va cerem de urgenta sa faceti oferta unirii pentru Republica Moldova

Tinerii ii cer presedintelui si premierului roman sa faca de urgenta un apel pentru unirea cu Republica Moldova. Mesajul a venit de la Iulia Modiga, vicepresedinte al Platformei Unioniste Actiunea.

Republica Moldova are un guvern puternic afectat din punct de vedere credibilitate

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina sa ramana orientata spre Vest.

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic.

Basescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis si Ciolos urmaresc de pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu i-a taxat din nou pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Liderul Miscarii Populare afirma ca, in timp ce la Moscova presedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situatiei din Republica Moldova, la Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos urmaresc de pe Facebook evenimentele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )