Libnet.ro
UNICEF

07:30

Protestele din Parcul Gezi, marcate printr-un mars la Istanbul

România Liberă România Liberă,
Protestele din Parcul Gezi, marcate printr-un mars la Istanbul

Peste 1. 000 de persoane au iesit, duminica, pe strazile din Istanbul, pentru a marca doi ani de la protestele din Parcul Gezi, care s-au amplificat si transformat in proteste fata de presedintele Recep Tayyip Erdogan. continuă pe România Liberă

De ce este vinovat statul pentru conflictul sangeros din Parcul Dinozaurilor

Pasive, indiferente, ostile activistilor de mediu si dispuse la compromisuri care dauneaza mediului, autoritatile locale si centrale creeaza contextul propice pentru incidente de genul celui din Parcul Dinozaurilor, care a avut urmari tragice.

Doi ani de la protestele de amploare din Turcia. Peste 1.000 de persoane au marcat momentul

Peste 1. 000 de persoane au iesit pe strazile din Istanbul duminica pentru a marca doi ani de la protestele din Parcul Gezi, care s-au amplificat si transformat in proteste fata de presedintele Recep Tayyip.

Locuitorii Sectorului 6, nemultumiti de modificarile din Parcul Drumul Taberei (VIDEO)

Dupa trei ani de reabilitare Parcul Drumul Taberei si-a deschis portile, insa locuitorii sectorului 6 al Capitalei sunt nemultumiti de modul in care au fost facute lucrarile, informeaza B1 TV. Oamenii se.

Dosar penal pentru agresiunile din Parcul Dinozaurilor

Un dosar penal a fost deschis, vineri, pentru agresiunile din Geoparcul din Hunedoara,pentru tentantiva de omor si lovituri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )