Libnet.ro
UNICEF

17:00

Protestele din Pungesti: Localnicii, luati cu dubele de jandarmi.

România Liberă România Liberă,
Protestele din Pungesti: Localnicii, luati cu dubele de jandarmi.

Aproximativ 30 de persoane aflate in corturile din tabara din Silistea-Pungesti au reclamat, luni dimineata, interventia in forta a jandarmilor. Citeste si: 11 protestatari din Pungesti, amendati de Jandarmerie Oamenii au spus ca au fost ridicati din corturi si urcati in dube, in timp ce pe drumul judetean din zona Jandarmeria a montat garduri. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

UPDATE. Imagini cu imbrancelile de la Pungesti: localnici, luati pe sus de jandarmi. Jandameria: Am aplicat legea

Update 14. 17- Urmariti, in videoul de mai jos, imagini cu imbrancelile de la Pungesti, dintre localnici si jandarmi. Update 12. 21- Jandarmeria spune ca nu a folosit forta pentru a calma spiritele la.

Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti.

Compania Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti, transmite HotNews. ro. Reprezentantii Chevron au ajuns, luni dimineata, cu mai multe utilaje spre perimetrul concesionat din localitatea Silistea, comuna Pungesti, acolo unde urmeaza sa inceapa lucrarile pentru montarea primei sonde de explorare a gazelor de sist din judetul Vaslui. In zona au fost mobilizate impresionate forte de ordine, jandarmi, politisti si pompieri. Citeste si: Protestele din Pungesti: Localnicii, luati cu .

UPDATE. Imagini cu imbrancelile de la Pungesti: localnici, luati pe sus de jandarmi. Jandameria: Am aplicat legea. Seful Jandarmeriei: Sase dosare penale si o amenda dupa incidente

Update 15. 20 - Cele sapte persoane ridicate de jandarmi, luni dimineata, in timpul protestelor de la Pungesti si duse la sediul Politiei Judetene Vaslui, unde au fost intocmite dosare penale, au revenit in.

UPDATE. Imagini cu imbrancelile de la Pungesti: localnici, luati pe sus de jandarmi. Jandameria: Am aplicat legea. Ponta: Actiunile autoritatilor au fost 100% legale

Update 14. 45- Premierul Victor Ponta este de parere ca autoritatile nu au facut altceva decat sa aplice legea la Pungesti, intr-un caz in care o proprietate privata fusese ocupata fara.

Nou protest intre localnicii si jandarmii din Pungesti

Un nou protest intre localnici si jandarmi a inceput, in aceasta dimineata, in localitatea Pungesti, dupa ce mai multe utilaje ale companiei Chevron au ajuns in zona, arata sursele de presa.

Jandarmii au intervenit DIN NOU la Pungesti. Localnicii blocheaza accesul masinilor Chevron

Jandarmii au intervenit din nou, luni, in jurul orei 12. 00, pentru a indeparta de pe carosabil cateva zeci de persoane care protesteaza la Pungesti si care blocau accesul masinilor Chevron pe terenul pe care compania va amplasa sonda de explorare a.

Nou protest al localnicilor din Pungesti

Update 12:50 Partidul Verde sprijina in instanta victimele abuzurilor de la Pungesti Partidul Verde a anuntat, astazi, ca va oferi asistenta juridica gratuita cetatenilor afectati de abuzurile Jandarmeriei de la Pungesti, prin vicepresedintele formatiunii politice, avocatul Tonel Pop, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )