Libnet.ro
UNICEF

13:30

PROTESTUL NATURII. O padure din Rusia mai poarta inca CICATRICILE celui de-al Doilea Razboi Mondial

Antena3 Antena3,
PROTESTUL NATURII. O padure din Rusia mai poarta inca CICATRICILE celui de-al Doilea Razboi Mondial

La aproape 70 de ani de la stingerea celui de-al Doilea Razboi Mondial, padurile din Rusia mai poarta inca cicatricile razboiului. Jurnalistii de la Daily Mail au publicat o serie de fotografii realizate intr-o. continuă pe Antena3

Iesirile de capital din Rusia, la cel mai ridicat nivel din 2008

Iesirile nete de capital din Rusia au ajuns, in primul trimestru din acest an, la cel mai ridicat nivel din 2008, in pe fondul crizei din Ucraina, conform datelor publicate ieri de banca centrala de la Moscova.

Dan Petrescu a plecat deghizat din Rusia

Dan Petrescu a ajuns miercuri in Bucuresti, dupa ce a fost demis marti de la Dinamo Moscova. El a plecat din Rusia purtand ochelari de soare, ca sa nu fie recunoscut.

Stabilitatea Europei, amenintata. Ce declara un important om din Rusia: Este cea mai GRAVA criza de la sfarsitul Razboiului Rece

Stabilitatea Europei este amenintata de intensificarea sentimentelor antiruse in legatura cu criza din Ucraina, a avertizat, vineri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. in prezent, incitarea la sentimente.

Unul din cele mai misterioase locuri din lume, la un pas sa dispara de pe fata pamantului. Ce i-au facut autoritatile

Piramida Soarelui din Mexic, ridicata de azteci cu aproape 2000 de ani in urma, este in pericol. Dupa ce i-au analizat structura interna cu detectoare de particule, cercetatorii mexicani considera ca una din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )