Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD a facut campanie electorala pe bani publici, in Gorj: Ministrul Mihnea Costoiu a fugit de jurnalisti in biserica (VIDEO)

B1 B1,
PSD a facut campanie electorala pe bani publici, in Gorj: Ministrul Mihnea Costoiu a fugit de jurnalisti in biserica (VIDEO)

Campanie electorala pe bani publici. Asta pare sa fi facut Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, chiar in Ziua de Sfintii Constantin si Elena. Costoiu a participat, impreuna cu. continuă pe B1

Campanie electorala pe bani publici, in curtea unei biserici din Gorj. Invitati speciali: Mihnea Costoiu si Ion Calinoiu

Jurnalistii de la postul local de televiziune Tele 3, din Targu Jiu, au surprins o petrecere electorala facuta pe bani publici, desfasurata chiar in curtea bisericii din comuna Urdari judetul Gorj).

Ponta, despre proiectul de autonomie promovat de UDMR: Sunt si ei in campanie electorala

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Reghin, despre proiectul de autonomie anuntat de liderii UDMR, ca acestia sunt si ei in campanie electorala si ca lucrurile vor ramane in logica lor normala, relateaza Mediafax.

VIDEO INTERVIU Angela Filote, sefa Reprezentantei Comisiei Europene: Integrarea europeana inseamna ca legea a devenit lege pentru toti / E o campanie electorala insuficient de europeana, situatie similara in mai toate statele membre UE

Ar fi extrem de nefericita o repetare a incercarilor de a taia puterile institutiilor anticoruptie, spune Angela Filote, sefa Reprezentantei Comisiei Europene, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Cu trei zile inainte de alegerile europarlamentare, Angela Filote caracterizeaza campania electorala drept insuficient de europeana, dar spune ca aceasta este situatia in mai toate statele membre. Sefa reprezentantei CE explica motivele pentru care a crescut intensitatea discursului anti-european in Romania si spune ca, odata cu integrarea europeana, legea a devenit lege, nu numai pe hartie, ci si in realitate si cine a incalcat legea trebuie sa plateasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )