Libnet.ro
UNICEF

08:00

PSD si PNL au tot mai multe motive de cearta.

România Liberă România Liberă,
PSD si PNL au tot mai multe motive de cearta.

Dupa episodul parsivel si dupa schimbul de replici taioase de la mijlocul lunii septembrie, social-democratii au incercat acreditarea ideii ca problemele au fost discutate si rezolvate, ca USL merge mai departe cu Antonescu pe post de prezidentiabil. Evolutiile din ultimele zile confirma insa ceea ce se vorbea neoficial inca de atunci, si anume ca liberalii vor face si mai abitir opozitie din interiorul USL. Ce castiga din aceasta strategie? Imagine in primul rand, aratand electoratului . continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii, luni, pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii

Mai multe rauri din sud-vestul tarii se afla luni, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, bazinele hidrografice vizate fiind Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna si Jiu, potrivit unei.

Avertizare Cod galben de ploi abundente, incepand de duminica seara, pentru Bucuresti si mai multe judete. Luni intra in vigoare un Cod Portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe atentionari de ploi abundente. Capitala si mai multe judete din jumatatea sudica a tarii se vor afla sub Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabil de duminica seara pana miercurii dimineata. Totodata, luni seara intra in vigoare o atentionare meteo Cod Portocaliu care vizeaza sud-estul tarii, fiind valabila, de asemenea pana miercuri.

Nokia va lansa in octombrie prima tableta a companiei si mai multe smartphone-uri

Nokia intentioneaza sa lanseze in octombrie prima tableta a companiei si mai multe smartphone-uri Lumia, in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Abu Dhabi, transmite Wall Street Journal. Lansarea,.

Consiliul Judetean Arad, gazda specialistilor in cultura din mai multe tari

Consiliului Judetean Arad a fost vineri gazda unor dezbateri pe tema strategiilor culturale. Astfel, timp de mai multe ore s-a desfasurat Seminarul international CreArt Reteaua Oraselor pentru Creatie Artistica) ,,Studii de cercetare asupra politicilor culturale.

Utile: Cartofii prajiti nu au un efect nociv pentru sanatate; Totul despre ortorexia nervoasa, o afectiune recenta, dar tot mai extinsa; Cum poate provoca stoarcerea cosurilor moartea; Cum lupti eficient cu cel mai mare dusman al inimii

De ce vindecarea se lasa uneori asteptata. Adesea, din dorinta de a te pune mai repede pe picioare si de a-ti continua nestingherit activitatile. Ce sa faci ca sa functioneze orice dieta. Ti se intampla sa tii dieta, dar sa nu ai sorti de izbanda? Ei bine, chiar daca tii un regim ca la carte, exista anumite.

Avalansa casatoriilor: in luna august au mers in fata ofiterului de stare civila mai multe cupluri decat in primele cinci luni ale anului la un loc

Cel mai tanar mire are 21 de ani, iar cel mai in varsta are 75 si este la a doua casatorie. in total, de la inceputul anului, s-au oficiat peste 1. 000 de casatorii.

Nokia lanseaza in mai putin de o luna prima tableta a companiei si mai multe smartphone-uri

Nokia intentioneaza sa lanseze in octombrie prima tableta a companiei si mai multe smartphone-uri, in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Abu Dhabi, au declarat surse apropiate situatiei pentru The Wall Street Journal, conform Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )