Libnet.ro
UNICEF

23:31

PSD o propune pe fina lui Dragnea ca inlocuitor al acestuia la Ministerul Administratiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PSD o propune pe fina lui Dragnea ca inlocuitor al acestuia la Ministerul Administratiei

Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei va fi Sevil Shhaideh, secretar de stat in MDRAP, care va depune juramantul la ora 16. 30, a declarat, miercuri, ministrul Telecomunicatiilor, Sorin Grindeanu, lider al PSD Timis, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Cine este fina lui Dragnea, viitoarea sefa a Ministerului Dezvoltarii

Sevil Shhaideh, propunerea Executivului la Ministerul Dezvoltarii Regionale, a fost sefa unui serviciu in cadrul CJ Constanta si, de la numirea lui Liviu Dragnea la MDRT, a devenit secretara de stat.

UPDATE: Fina lui Dragnea, noul ministru al Dezvoltarii, a depus juramantul de investire. Ce a declarat Iohannis

UPDATE: Presedintele Klaus a luat act de demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al MDRAP si a semnat decretul de numire in functie a lui Sevil Shhadeh, secretar de stat in acelasi minister.

Cum isi pastreaza Dragnea puterea prin Ministerul Dezvoltarii

Liderul social-democrat s-a retras de la Ministerul Dezvoltarii, dar a lasat in loc o persoana de incredere - Sevil Shhaideh. Miza acestei pozitii este uriasa, titularul portofoliului impartind banii pentru baronii locali, cei de care depind atat succesul electoral al PSD, cat si cariera politica a liderilor de la centru.

PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, a ajuns la sediul PSD unde se tine sedinta in care se decide daca isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

Ponta confirma ca sedinta CEx al PSD, pentru situatia lui Dragnea, va fi saptamana viitoare

Comitetul Executiv al PSD in care va fi discutata demisia presedintelui executiv, Liviu Dragnea, va avea loc saptamana viitoare, a confirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, el exprimandu-si totodata.

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )