Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD va propune pe listele sale la alegerile parlamentare si persoane cu dizabilitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 PSD va propune pe listele sale la alegerile parlamentare si persoane cu dizabilitati

Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat PSD), a anuntat ca pe listele partidului la alegerile parlamentare se vor regasi si persoane cu dizabilitati, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cine va aparea pe listele PSD la alegeri. Dragnea: Am luat o decizie interna in partid

Partidul Social Democrat va propune pe listele sale la alegerile parlamentare si persoane cu dizabilitati, a anuntat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea. in Romania, exista peste.

Presedintele PSD Republica Moldova, votat pe un loc eligibil pe lista de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare

Presedintele Organizatiei PSD Republica Moldova, Victor Alexeev, a fost votat de catre social-democratii vasluieni pe un loc eligibil pe listele de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare, restul pozitiilor cu sanse la acest scrutin fiind ocupate de catre actuali parlamentari, transmite News. ro.

Valeriu Zgonea si-a dezvaluit planurile pentru alegerile parlamentare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a vorbit despre planurile sale pentru alegerile parlamentare din decembrie. Fiecare dintre noi are planuri, va dati seama. Sunt mai multe linii si.

PNL, in fata unui nou esec: Cifrele ultimului SONDAJ cu privire la alegerile parlamentare, un dezastru pentru liberali (FOTO)

Alianta Noastra Romania, partidul lui Marian Munteanu, a solicitat catre BCS, efectuarea unui sondaj in Capitala cu privire la alegerile parlamentare. Astfel, daca ar avea loc alegeri parlamentare ant.

Anomalii in registrul electoral: Ultimele date arata ca peste 600.000 de alegatori din strainatate sunt inscrisi pentru alegerile parlamentare. Autoritatile au comunicat oficial ca doar cateva mii de romani s-au inscris

Anomalii greu de explicat in registrul electoral. Potrivit ultimelor date, peste 600 de mii de alegatori din strainatate sunt inscrisi pentru alegerile parlamentare din acest an. Situatia naste.

VIDEO Peste 50.000 de rusi din Transnistria au participat la alegerile parlamentare de la Moscova. Sevciuk: Am demonstrat ca suntem alaturi de Rusia

Asa-numitul presedinte din Transnistria, Evghenii Sevciuk, i-a felicitat pe alegatorii rusi din regiune luni, 19 septembrie, pentru faptul ca au participat masiv la alegerile parlamentare din Rusia.

Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Vicepresedintele USR, Cristi Ghica, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar si despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justitie.

Sondaj. Partidul Rusia Unita castiga alegerile parlamentare, dar cu un rezultat mai slab decat in 2011. Putin: Oamenii vor ca situatia politica sa fie stabila

Partidul de guvernamant Rusia Unita a obtinut 44,5% din voturi la alegerile parlamentare desfasurate duminica in Rusia, potrivit unui sondaj la iesirea de la urme.

PACT a anuntat candidatii pentru alegerile parlamentare

Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT) a lansat duminica candidatii pe care ii va sustine la alegerile parlamentare din 11 decembrie, informeaza Agerpres.

Sondaj Rusia. Partidul de guvernamant castiga alegerile parlamentare dar cu un rezultat mai slab decat in 2011

Partidul Rusia Unita a obtinut 44,5% din voturi la alegerile parlamentare desfasurate duminica in Rusia, potrivit unui sondaj la iesirea de la urme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )