Libnet.ro
UNICEF

23:00

PSD ar putea renunta la proiectul TVA zero pentru locuinte si publicitate

Hotnews Hotnews,
 PSD ar putea renunta la proiectul TVA zero pentru locuinte si publicitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca PSD ar putea renunta la proiectele privind introducerea TVA zero pentru achizitia de locuinte si pentru publicitatea din presa. Dragnea a declarat ca firmele din imobiliare au spus ca TVA zero le-ar provoca probleme de cash-flow, obligandu-le sa astepte 1-2 ani recuperarea TVA. continuă pe Hotnews

PSD ar putea renunta la proiectul TVA 0 pentru locuinte si publicitate. Dragnea: Nu facem binele cu forta

PSD ar putea renunta la proiectele privind introducerea TVA 0 la achizitiile de locuinte si pentru publicitatea din presa. Anuntul a fost facut chiar de catre Liviu Dragnea, care a precizat ca firmele de.

Dragnea ar putea renunta la TVA zero la locuinte

Liderul PSD Liviu Dragnea ar putea renunta la implementarea TVA zero la vanzarea de locuinte si pentru publicitate, una din masurile promise in programul de guvernare al PSD, in urma unei reactiile negative a mediului de afaceri.

Guvernul renunta la TVA zero pe tranzactiile imobiliare, masura din Programul de guvernare

Executivul ar urma sa renunte la introducerea cotei zero pentru tranzactiile imobiliare, au precizat surse guvernamentale, potrivit Mediafax. ro. Mediul de afaceri a aratat ca aceasta masura mai mult.

Guvernul renunta la TVA zero pe tranzactiile imobiliare

Executivul ar urma sa renunte la introducerea cotei zero pentru tranzactiile imobiliare, au precizat surse guvernamentale, potrivit potrivit Mediafax. ro, citat de Antena 3.

Sorin Grindeanu, despre proiectul privind TVA zero la imobiliare si publicitate: Industria nu e decisa ca masurile vor creste cifra de afaceri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca exista discutii in acest moment cu partenerii sociali pe tema proiectului de lege care elimina TVA pentru tranzactii imobilare si pentru publicitate, iar acestia nu convinsi ca masurile vor duce la cresterea industriei, scrie News. ro. Totodata, premierul spune ca va avea discutii si cu reprezentatii Comisiei Europene cu privire la reglementarile UE in domeniu, dar si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a se lamuri daca Parlamentul ar fi hotarat sa retraga proiectul, potrivit Agerpres.

Grindeanu, reactie la retragerea proiectului privind TVA zero la imobiliare si publicitate

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca nu stie sa se fi retras proiectul de lege privind cota zero de TVA pe tranzactii imobiliare si publicitate, precizand ca va clarifica lucrurile in aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )