Libnet.ro
UNICEF

07:00

PSD se reuneste astazi in prima sedinta a Biroului Permanent National dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din Comitetul Executiv National

Hotnews Hotnews,
 PSD se reuneste astazi in prima sedinta a Biroului Permanent National dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din Comitetul Executiv National

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri - Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie- lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

PSD se reuneste astazi in prima sedinta BPN dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din CExN

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri - Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie- lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National.

Prima sedinta a conducerii PSD dupa esecul de la prezidentiale

Social-democratii se reunesc astazi in cadrul Biroului Permanent National BPN), fiind prima sedinta a acestui for dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Sedinta conducerii se va desfasura cu trei membri mai putin. Marian Vanghelie, Dan Sova si Mircea Geoana, care facea parte din Birou, in calitate de fost presedinte al partidului, au fost exclusi din partid la sedinta Comitetului Executiv National CExN).

PSD, prima sedinta BPN dupa excluderi

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National, transmite Mediafax.

Ponta cere vot pe buget in ziua in care Iohannis depune juramantul. Noul Guvern, prezentat luni in Parlament

Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National BPN), ca lunea viitoare va propune Parlamentului si, totodata, ii va cere votul de incredere pentru noua structura de Guvern.

Victor Ponta: Biroul Permanent a votat in unanimitate excluderea din partid a sefului CJ Buzau. Toleranta noastra fata de coruptie va fi zero

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD, dupa sedinta Biroului Permanent National. El a facut mai multe declaratii privind bugetul, colaborarea cu Opozitia sau negocierile cu FMI. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia.

Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD

Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, luni, la finalul Biroului Permanent National BPN).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )