Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD schimba regulamentul pentru a-l debarca pe Zgonea

România Liberă România Liberă,
PSD schimba regulamentul pentru a-l debarca pe Zgonea

PSD va propune modificarea regulamentului Camerei Deputatilor pentru a permite revocarea din functie a lui Valeriu Zgonea. Schimbarea lui Zgonea ar urma sa fie votata saptamana viitoare. continuă pe România Liberă

PSD pregateste strategia pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

PSD va face luni o noua incercare de revocare a lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Surse PSD sustin ca de data aceasta, liderii de grupuri parlamentare ai UNPR si.

PSD schimba Regulamentul ca sa-l poata da jos pe Zgonea. Dragnea, despre varianta Ponta la Camera Deputatilor: Nu este exclusa

PSD nu a mai inaintat cererea de revocare a lui Valeriu Zgonea, dar a respins toata ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a bloca lucrarile acestui for. Pe ordinea de zi se afla si o solicitare a premierului Dacian Ciolos de a se adresa Parlamentului de la ora 16. 00 la ora 17. 00 pentru a avea timp sa participe la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea anunta ca PSD modifica Regulamentul Camerei Deputatilor pentru a putea sa il revoce pe Zgonea

Liviu Dragnea a declarat luni ca PSD va depune la Comisia de Regulament din Camera Deputatilor, luni, o modificare de regulament care sa permita revocarea lui Valeriu Zgonea. O astfel de modificare ar putea trece de comisia de regulament chiar astazi, insa, potrivit lui Dragnea, revocarea lui Zgonea ar urma sa se voteze in plen saptamana viitoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )