Libnet.ro
UNICEF

15:00

Punctul de intalnire. 5 intrebari esentiale pentru Mircea Diaconu

Antena3 Antena3,
Punctul de intalnire. 5 intrebari esentiale pentru Mircea Diaconu

Candidatul independent pentru Parlamentul European, Mircea Diaconu, a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, ca stie foarte clar ce are de facut in acest for, daca. continuă pe Antena3

Punctul de intalnire. Mircea Diaconu: Raman independent, indiferent ce se va intampla

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu, a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, ca a plecat la drum in campanie cu un Aro vechi si, printre altele,.

Mircea Diaconu, primit cu aplauze la Constanta

Mircea Diaconu a fost primit cu aplauze la Constanta. Desi a fost pentru prima data cand a intarziat la inalnirea cu oamenii, de cand se plimba prin tara, constantenii l-au asteptat aproape 2 ore, ca sa .

Punctul de intalnire: Sansele lui Mircea Diaconu de a ajunge in PE, conform sociologilor

Cu o saptamana inainte de alegerile europarlamentare, primul mare pas pentru partidele politice din Romania, inainte de prezidentialele din iarna, emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor,.

IMM-urile, esentiale pentru transformarea cercetarii in produse si servicii

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) sunt privite ca fiind esentiale in transformarea rezultatelor cercetarii stiintifice in produse si servicii competitive, desi, la prima vedere, acestea par sa fie destul de putin inrudite cu problematica politicii monetare si cu politica macroeconomica in general, afirma Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )