Libnet.ro
UNICEF

18:30

Purtatorul de cuvant al presedintelui, declaratie de presa la ora 12:00

Adevărul Adevărul,
Purtatorul de cuvant al presedintelui, declaratie de presa la ora 12:00

Purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Madalina Dobrovolschi, sustine o declaratie de presa, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

Halep o intalneste pe Sevastova in sferturi la Stuttgart vineri seara, dupa ora 21.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe letona Anastasija Sevastova, numarul 26 WTA, vineri seara, dupa ora 21. 00, in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart,.

Transportatorii si taximetristii COTAR protesteaza de la ora 9.30 in fata Guvernului. Traficul este restrictionat toata ziua pe Soseaua Kiseleff

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) participa, miercuri, la un protest in fata sediului Guvernului fata de ceea ce ei numesc pirateria de pe piata, desfasurata in special prin platforma Uber. Politia a anuntat ca traficul va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff, de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, de la ora 5. 00 si pana la 22. 00, ca urmare a actiunii de protest.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )