Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pustiul salvator din Tufeni care a salvat un copil de doi ani, premiat de Guvern

Adevărul Adevărul,
Pustiul salvator din Tufeni care a salvat un copil de doi ani, premiat de Guvern

Madalin Geabelea, pustiul de 11 ani din comuna Tufeni-Olt care, la finele saptamanii trecute, nu a stat pe ganduri in a-si pune viata in pericol pentru a salva cu copil de doi ani cazut intr-o groapa adanca de sase metri cu apa, va fi premiat de autoritatile centrale. Festivitatea va avea loc maine dimineata, la sediul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta din Capitala. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges.

Erou la 11 ani! Un pusti din Tufeni si-a pus viata in pericol pentru a salva un copil de doi ani

Un copil de 11 ani a ajuns, peste zi, erou in comuna natala Tufeni, judetul Olt, dupa ce si-a pus propria viata in pericol pentru a salva o alta, respectiv un baietel de doi ani, din aceeasi localitate, care cazuse intr-o groapa cu apa adanca de sase metri. Incidentul s-a petrecut vineri 2 mai, si a atras respectul intregii comunitati pentru pustiul ce si-a pus in pericol viata. Datorita interventiei acestuia, pompierii au facut cale intoarsa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )