Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puterea de la Berlin sustine ca rezultatul referendumului din Crimeea nu va avea nicio semnificatie

B1 B1,
Puterea de la Berlin sustine ca rezultatul referendumului din Crimeea nu va avea nicio semnificatie

Indiferent de rezultatul referendumului de duminica din Crimeea, privind alipirea la Rusia, acesta nu va avea nicio semnificatie, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului german de Externe. Acesta spune. continuă pe B1

LIVE TEXT Intalnirea ultimei sanse intre John Kerry si Serghei Lavrov, cu 48 de ore inaintea referendumului din Crimeea, a esuat. Moscova promite totusi sa nu invadeze sud-estul Ucrainei

Intalnirea dintre secretarul american de Stat John Kerry si omologul sau rus Serghei Lavrov, prezentata ca fiind a ultimei sanse, cu 48 de ore inaintea referendumului privind integrarea Crimeei in Rusia, a inceput vineri, la Londra, la ora 10,30 GMT, scrie France Presse. ----------------------Ora 20:50 Rusia sustine ca a interceptat o drona americana deasupra Peninsulei Crimeea Ora 20:30 Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia Ora 19:32 NATO: Referendumul din Crimea incalca legislatia internationalaOra 17:58 Putin, catre seful ONU Ban Ki-Moon: Decizia de a organiza un referendum pe tema statutului Peninsulei Crimeea respecta in intregime legislatia internationala in vigoareOra 17:44 Lavrov, dupa intalnirea cu Kerry: Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea / Kerry: Ratificarea referendumului in Parlamentul rus ar insemna anexarea pe ascuns a peninsuleiVezi in articol principalele momente de vineri, 14 martie, privind Ucraina.

Intalnirea ultimei sanse intre John Kerry si Serghei Lavrov, cu 48 de ore inaintea referendumului din Crimeea, a esuat. Moscova promite totusi sa nu invadeze sud-estul Ucrainei

Intalnirea dintre secretarul american de Stat John Kerry si omologul sau rus Serghei Lavrov, prezentata ca fiind a ultimei sanse, cu 48 de ore inaintea referendumului privind integrarea Crimeei in Rusia, a esuat. Lavrov a aratat ca nu s-a ajuns la o viziune comuna a Moscovei si a Washingtonului, precizand ca, daca Kosovo a fost un caz special, atunci si Crimeea ar trebui sa fie un caz special. Acesta a mai adaugat faptul ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea. Vezi in articol principalele momente de vineri, 14 martie, privind Ucraina.

Intalnire intre sefii diplomatiei ruse si americane fara rezultate. Lavrov: Daca Kosovo a fost un caz special, atunci si Crimeea ar trebui sa fie un caz special / Kerry: Ratificarea referendumului in Parlamentul rus ar insemna anexarea pe ascuns a penins

Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a declarat vineri, dupa intalnirea cu secretarul american de Stat John Kerry, ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea, transmite Reuters. Seful diplomatiei ruse a precizat ca Moscova nu are planuri de a invada sud-estul Ucrainei. Lavrov a aratat ca nu s-a ajuns la o viziune comuna a Moscovei si a Washingtonului, precizand ca, daca Kosovo a fost un caz special, atunci si Crimeea ar trebui sa fie un caz special. UPDATE La randul sau, secretarul de stat american, John Kerry a afirmat ca, ratificarea referendumului din Crimeea in Parlamentul de la Moscova ar insemna anexarea pe ascuns a peninsulei.

OSCE nu va participa la monitorizarea referendumului din Crimeea

OSCE a respins invitatia venita din partea autoritatilor din Republica Autonoma crimeea, care a propus organizatiei internationale sa-si trimita reprezentantii pentru monitorizarea referendumului din 16.

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta sambata pe tema referendumului din Crimeea

Membrii Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite se vor reuni de urgenta, sambata, pentru a vota o rezolutie occidentala care denunta referendumul din Crimeea, potrivit AFP. Reuniunea a fost convocata.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni sambata pe tema referendumului din Crimeea.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni sambata pentru a vota o rezolutie occidentala care denunta referendumul din Crimeea, informeaza Mediafax. Reuniunea a fost convocata pentru ora 15. 00, ora Romaniei), la solicitarea Statelor Unite. Diplomatii se asteapta ca Rusia sa utilizeze dreptul de veto.

LIVE TEXT Intalnirea ultimei sanse la Londra, John Kerry - Serghei Lavrov, cu 48 de ore inaintea referendumului din Crimeea

Intalnirea dintre secretarul american de Stat John Kerry si omologul sau rus Serghei Lavrov, prezentata ca fiind a ultimei sanse, cu 48 de ore inaintea referendumului privind integrarea Crimeei in Rusia, a inceput vineri, la Londra, la ora 10,30 GMT, scrie France Presse.

Parlamentul de la Kiev, in sedinta pentru a discuta referendumul din Crimeea.

Maine, 15 martie, Rada de la Kiev se intruneste in sedinta pentru a pune in discutie referendumul din 16 martie din Crimeea, informeaza timpul. md. Anuntul a fost facut de catre presedintele fractiunii Batikivtina. Potrivit acestuia deputatii au luat mai devreme o decizie ca sedintele Radei Supreme cu privire la situatia din tara sa nu fie intrerupte. Oficialul a mai punctat ca astazi este asteptata decizia Curtii Supreme a Ucrainei cu privire la desfasurarea referendumului in Crimeea.

Liderul tatarilor din Crimeea cere interventia NATO.

Liderul minoritatii tatare din Crimeea, a cerut, joi, NATO, sa intervina in peninsula pentru a preveni un masacru, relateaza AFP, conform Mediafax. Totodata, Mustafa Djemilev a facut apel la la boicotarea referendumului privind alipirea Crimeei la Rusia. Facem apel la tatarii din Crimeea sa boicoteze referendumul, a declarat pentru AFP Mustafa Djemilev, aflat in vizita la Bruxelles. Citeste si: Oficiali americani: SUA studiaza cererea de ajutor militar pentru Ucraina Apreciind ca ONU .

Statele Unite si Uniunea Europeana, pregatite sa ia masuri serioase in legatura cu criza din Crimeea

Statele Unite si Uniunea Europeana sunt pregatite sa adopte masuri serioase, luni, pentru a raspunde referendumului de duminica din Crimeea, care ar urma sa aprobe alipirea la Rusia, a avertizat, joi, secretarul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )