Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un puternic incendiu la o centrala nucleara din sudul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Un puternic incendiu la o centrala nucleara din sudul Ucrainei

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, regiunea Nikolaev sudul Ucrainei), potrivit agentiei de presa ucrainene Liga, citate de Agerpres. Circa 16 echipaje de pompieri, cu un efectiv de 125 de persoane, si mai multe autospeciale, au fost mobilizate la stingerea focului. Potrivit agentiilor de presa ucrainenene, incendiul a putut fi stins peste o ora si jumatate. continuă pe Hotnews

Incendiu puternic la o centrala nucleara din sudul Ucrainei

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, regiunea Nikolaev sudul Ucrainei), informeaza agentia de presa ucraineana Liga, potrivit Agerpres. Incendiul a izbucnit.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din sudul Ucrainei

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la o centrala nucleara din sudul Ucrainei, potrivit serviciului de presa al Directiei principale de pe langa Serviciul de Stat pentru Situatii de Urgenta din Ucraina pentru regiunea Nikolaev, potrivit agentiei de presa ucrainene Liga.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din Ucraina

Un incendiu puternic a izbucnit, ieri seara, in jurul orei 22, la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk sudul Ucrainei), la instalatia de racire dintr-un transformator, scriu surse din presa. Orasul se afla la circa 180 km de granita estica a Republicii Moldova.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din Ucraina

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, din sudul Ucrainei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )