Libnet.ro
UNICEF

12:00

Putin si Hollande vor discuta criza din Ucraina

Antena3 Antena3,
Putin si Hollande vor discuta criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va discuta problemele generate de criza politica din Ucraina cu omologul sau francez, Francois Hollande. intalnirea dintre cei doi sefi de stat este programata sa se. continuă pe Antena3

UPDATE. Criza din Ucraina: Rebelii au instituit STAREA DE RAZBOI in Donetk

Autoproclamata Republica populara Donetk a instituit luni starea de razboi pe teritoriul sau dupa reluarea ofensivei de catre fortele guvernamentale ucrainene contra bastioanelor proruse din estul tarii .

Criza din Ucraina: Rebelii au instituit STAREA DE RAZBOI in Donetk

Autoproclamata Republica populara Donetk a instituit luni starea de razboi pe teritoriul sau dupa reluarea ofensivei de catre fortele guvernamentale ucrainene contra bastioanelor proruse din estul tarii .

UPDATE: Lideri IMPORTANTI din Europa AU DISCUTAT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

UPDATE: Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele Frantei, Francois Hollande au avut o discutie telefonica, sambata, cu presedintele rus Vladimir Putin, in legatura cu criza din Ucraina si alegerile.

Basescu saluta victoria lui Porosenko in alegerile din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a salutat victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina a lui Petro Porosenko, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat remis redactiei.

Traian Basescu saluta victoria lui Petro Porosenko in alegerile prezidentiale din Ucraina

Presedintele Traian Basescu saluta victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina de duminica a miliardarului Petro Porosenko. Alegerile au fost libere si corecte chiar daca, in unele zone, separatistii.

Trei jurnalisti rusi au fost decorati de putin, la intoarcerea din Ucraina

Trei jurnalisti, intre care doi angajati ai postului Life News si un corespondent al Russia Today care tocmai au revenit din Ucraina, au fost decorati, miercuri de Vladimir Putin. Jurnalisii de la Life News au fost detinuti, iar al treile aranit, pe timpul delegarii lor in Ucraina.

Basescu saluta victoria lui Porosenco in alegerile din Ucraina: Romania va recunoaste rezultatele

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj in care saluta victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina a lui Petro Porosenco, seful statului aratand ca Romania va recunoaste rezultatele.

Petro Porosenko a obtinut 55,9% in scrutinul prezidential din Ucraina - exit-poll

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Daca estimarile la iesirea de la urne vor fi confirmate.

Medvedev: Rusia, nepregatita sa recunoasca alegerile din Ucraina

Situatia din Ucraina , la acest moment nu odera incredere ca alegerile prezidentiale vor avea loc la nivelul cuvenit, a declarat prim-ministrul Dmitri Medvedev intr-un interviu pentru Bloomberg TV, informeaza noi. md.

Arseni Iateniuk propune o mediere occidentala pentru rezolvarea crizei din Ucraina

Premierul interimar al Ucrainei, Arseni Iateniuk, propune o mediere occidentala pentru a pune capat crizei separatiste din Ucraina, precizand ca negocierile directe cu Rusia sunt imposibile, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )