Libnet.ro
UNICEF

16:00

Putin: Negocierile in dosarul nuclear iranian urmeaza sa ajunga in curand la un compromis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putin: Negocierile in dosarul nuclear iranian urmeaza sa ajunga in curand la un compromis

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca el crede ca marile puteri si Iranul urmeaza sa ajunga in curand la un compromis in negocierile asupra programului nucleasr iranian de la Viena, relateaza AFP in pagina electronica. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia: Suntem la UN PAS de un acord privind dosarul nuclear iranian

Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, a explicat ca Rusia este pregatita sa continue negocierile de la Viena pentru dosarul nuclear iranian. Grupul de negocieri P5+1 si Teheran sunt la un pas de un.

Negocierile pentru dosarul nuclear iranian, in linie dreapta. Un acord este asteptat in 48 de ore

Negocierile internationale asupra programului nuclear iranian nu vor continua la infinit, asa cum sugereaza unii reprezentanti ai Republicii Islamice, iar un acord trebuie incheiat rapid, au avertizat marti surse.

Dosarul nuclear iranian, la final de negocieri: Noi am fost foarte clari cu privire la ce asteptam

Negocierile asupra programului nuclear iranian vor continua si dupa termenul limita daca va exista o intentie reala in privinta solutionarii divergentelor atat din partea Teheranului, cat si din partea mari.

Un acord intre Teheran si Grupul 5+1, privind dosarul nuclear iranian, este asteptat in urmatoarele 48 de ore

Un acord asupra dosarului nuclear iranian trebuie incheiat rapid, a declarat marti o sursa apropiata negiocierilor dintre Teheran si membrii Grupului 5+1 China, Franta, Rusia, Marea Britanie, Statele Unite si.

John Kerry, despre programul nuclear iranian: Am facut progrese

Secretarul de stat american John Kerry a declarat vineri ca unele probleme in suspensie la negocierile de la Viena pentru programul nuclear iranian intre tarile din cadrul Grupului 5 + 1 si Iran au fost.

UE prelungeste cu trei zile suspendarea unor sanctiuni impotriva Teheranului: Negociatorii au timp suplimentar pe marginea programului nuclear iranian

Uniunea Europeana a prelungit vineri, pana la 13 iulie, inghetarea anumitor sanctiuni impotriva Teheranului, acordandu-le astfel negociatorilor pe marginea programului nuclear iranian un ragaz suplimentar pentru.

Vladimir Putin, despre negocierile asupra programului nuclear iranian: Este necesar sa se ajunga la un compromis. in opinia mea, se va ajunge la el in curand

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca el crede membrii Grupului 5+1 China, Franta, Marea Britanie, Rusia, Statele Unite si Germania) si Iranul urmeaza sa ajunga in curand la un compromis in.

Obama: Sansele unui acord cu Iranul in dosarul nuclear, mai mici de 50 la suta

Presedintele american Barack Obama estimeaza, in prezent, sansele incheierii unui acord cu Iranul la mai putin de jumatate, potrivit unui senator democrat care a participat marti noaptea la o reuniune - cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )