Libnet.ro
UNICEF

15:00

PwC: Olga Grygier-Siddons, noul director general pentru Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PwC: Olga Grygier-Siddons, noul director general pentru Europa Centrala si de Est

Partenerii PricewaterhouseCoopers PwC) si-au desemnat un nou director regional, precum si o noua echipa de conducere pentru reteaua de firme din Europa Centrala si de Est ECE), iar schimbarea se va produce incepand cu 1 iulie, conform unui comunicat remis redactiei, care precizeaza ca Olga Grygier-Siddons va deveni noul CEO al PwC ECE, iar noul centru regional va fi la Varsovia. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Comunicatiilor confirma informatiile HotNews.ro: Posta Romana are un nou Consiliu de Administratie si un nou director general interimar, Alexandru Petrescu

Marti, 10 iunie, a avut loc prima sedinta a noului Consiliu de Administratie CA) al Postei Romane, in cadrul careia a fost desemnat Presedinte al Consiliului de Administratie, Ludwik Leszek Sobolewski, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti BVB). Totodata, s-a hotarat numirea in functia de Director General interimar al CNPR a lui Alexandru Petrescu, anterior Director Executiv al companiei, a anuntat marti Ministerul pentru Societatea informationala, confirmand astfel informatiile prezentate anterior de HotNews. ro. Vezi in articol cine este Alexandru Petrescu, noul director general interimar al Postei Romane.

Noul Consiliu de Administratie al Postei Romane a votat marti numirea lui Alexandru Petrescu ca director general al companiei, in locul lui Ion Smeeianu - surse

Noul Consiliu de Administratie CA) interimar al Postei Romane a votat marti seara numirea lui Ludwik Sobolewski directorul general al BVB) ca presedinte al CA si a lui Alexandru Petrescu in functia de director general al Postei, in locul lui Ion Smeeianu, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate procesului. Din noul Consiliu de Administratie fac parte: Ludwik Sobolewski directorul general al BVB), Dante Stein presedinte al Consiliului de Administratie Tarom si fost consilier onorific al premierului), Alexandru Petrescu fostul presedinte al comisiei de privatizare din Posta Romana), Rodica Bizdoaca fost manager la Oracle si IBM), Sorin Dita, Benoit Plesca si Adrian Cighi reprezentantul Fondul Proprietatea), potrivit surselor. Ministerul pentru Societatea Informationala, prin care statul detine 75% din Posta Romana, nu a facut pana acum nici un anunt in aceasta privinta.

Posta Romana are un nou Consiliu de Administratie si un director general interimar dupa revocarea din functie a lui Ion Smeeianu

SActionarii Posta Romana l-au revocat din functia de director general al companiei pe Ion Smeeianu si l-au numit interimar pe Alexandru Petrescu si au ales un Consiliu de Administratie provizoriu, al carui presedinte este Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de valori Bucuresti.

Mircea Mecea, noul director Vital

La cateva saptamani dupa ce Geza Gasparik si-a anuntat plecarea de la conducerea societatii Vital s-a desemnat noul director interimar. Acesta este Mircea Mecea, fostul director adjunct, post pe care-l ocupa din 2009.

Cad capete la Posta, dupa salariile de zeci de mii de euro. Institutia un nou director general

Update 13. 31 - Actionarii Posta Romana l-au revocat din functia de director general al companiei pe Ion Smeeianu si l-au numit interimar pe Alexandru Petrescu si au ales un Consiliu de Administratie provizoriu,.

HOT! Cheryl Cole REVINE IN FORTA! Artista are un LOOK DE MILIOANE in noul sau videoclip, pentru piesa Crazy Stupid Love feat. Tinie Tempah!

La doar o zi dupa ce a facut show cu noul sau single in cadrul emisiunii Britains Got Talent, frumoasa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )