Libnet.ro
UNICEF

09:00

Quintus: Antonescu are sanse sa preia PNL dupa Iohannis

Antena3 Antena3,
Quintus: Antonescu are sanse sa preia PNL dupa Iohannis

Crin Antonescu are sanse sa devina viitorul presedinte PNL daca va decide sa candideze dupa plecarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. O spune presedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus. Alta. continuă pe Antena3

Abecedarul digital nu are sanse sa ajunga la elevi semestrul asta. CNSC a gasit nereguli in modul in care Ministerul Educatiei a desemnat castigatorii licitatiei si l-a obligat sa reevalueze ofertele la materia Comunicare in limba romana clasa I - Surse

Noul Abecedar nu are sanse sa ajunga semestrul acesta in clase. Ministerul Educatiei este obligat de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa reevalueze toate ofertele pe care editurile le-au depus pentru aceasta disciplina, ceea ce poate insemna inclusiv schimbarea castigatorilor, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. CNSC a admis astfel contestatia depusa de Humanitas-Read Forward, constatand nereguli in desemnarea castigatorilor de catre Ministerul Educatiei. Decizia CNSC se refera doar la noul manual de Comunicare in limba romana - clasa I si nu afecteaza restul manualelor print si digitale de la clasele I si a II-a care au fost publicate deja pe edu. ro. Vezi in articol cine au fost primii castigatori desemnati de Minister sa elaboreze Abecedarul digital, pe cine au mai adaugat la prima reevaluare si ce anume a contestat Asocierea Humanitas-Read Forward.

Surse: Ludovic Orban va prelua sefia PNL, dupa ce Klaus Iohannis va deveni oficial presedinte

Potrivit unor surse citate de B1 TV, sefia Partidului National Liberal va fi preluata de Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis va fi instalat in functia de presedinte. De altfel, Alianta Crestin Liberala nu.

Radu Banciu: Crin Antonescu are niste pilde impresionante, exact ca omul care e pe duca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile lui Crin Antonescu referitoare la alegerilre prezidentiale. Cacarau are niste pilde impresionante, exact ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2479 seconds )