Libnet.ro
UNICEF

00:08

R. Moldova: Pareri impartite la Chisinau dupa excluderea Partidului Patria din cursa electorala

România Liberă România Liberă,
R. Moldova: Pareri impartite la Chisinau dupa excluderea Partidului Patria din cursa electorala

Ambasada Statelor Unite in Republica Moldova s-a declarat ingrijorata in legatura cu respectarea legii. Desi nu suntem la curent cu toate dovezile luate in considerare de Curtea de Apel in cazul dat, suntem extrem de ingrijorati de respectarea suprematiei legii si asigurarea unui proces electoral democratic si corect, se arata intr-un comunicat al ambasadei. continuă pe România Liberă

LIVE VIDEO Curtea de Apel din Chisinau judeca soarta partidului Patria. Renato Usatii a adus 14 milioane MDL din Rusia pentru campania electorala

Curtea de Apel din Chisinau examineaza cererea Comisiei Electorale Centrale privind excluderea partidului Patria al lui Renato Usatii de pe lista partidelor inscrise pentru alegerila parlamentare. Soarta lui Usatii este judecata de magistratii Sergiu Arnaut, Victor Pruteanu si Anatolie Minciuna.

Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

Dan Sova a declarat, joi, dupa excluderea din PSD, ca va ramane social democrat, indiferent de aceasta decizie.

Badea, dupa excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova din PSD: Trei vinovati pe care i-au executat

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD este extrem de ciudata. inteleg ca astazi a fost prima sedinta a.

Reactia lui Vanghelie dupa excluderea din PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, dupa iesirea din sedinta PSD in care s-a decis excluderea sa, ca a fost o executie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )