Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Albot produce surpriza primului tur la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Radu Albot produce surpriza primului tur la Australian Open

Tenismenul moldovean Radu Albot l-a eliminat pe numarul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut, scor 6-7, 6-0, 6-4, 7-6, in primul tur de la Australian Open, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu, invinsa de Bianca Andreescu in primul tur al Australian Open

Mihaela Buzarnescu, locul 138 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in turul I al Australian Open.

Mihaela Buzarnescu, a doua romanca eliminata in primul tur de la Australian Open 2021. Miki, invinsa in trei seturi de Bianca Andreescu, castigatoarea US Open 2019

Mihaela Buzarnescu, locul 138 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021, unde a cedat in partida disputata in primul tur cu tenismena canadiana de origine romana, Bianca Andreescu.

Irina Begu, eliminata in primul tur al Australian Open

Irina Begu, locul 74 WTA, a fost eliminata, luni, in primul tur al Australian Open, de jucatoarea Nina Stoijanovici din Serbia, locul 99 WTA.

Halep, detalii despre accidentarea de la spate: S-a anuntat ziua primului ei meci la Australian Open

Constanteanca de 29 de ani a fost eliminata de la Gipplsand Trophy, in sferturi, la capatul unei partide in care, din nou, durerile de la spate au lovit-o din plin.

Moldoveanul Radu Albot a reusit o mare surpriza la Australian Open

Radu Albot locul 85 ATP) a reusit una dintre marile surprize de pana acum de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open, jucatorul din Moldova reusind sa-l invinga pe Roberto Bautista Agut.

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului.

Australian Open: Duel romanesc in primul tur al probei de dublu feminin Cu cine face pereche Simona Halep

Sortii au harazit ca in primul tur al probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului, care va debuta luni la Melbourne, sa existe un duel integral romanesc, intre perechile Andreea MituRaluca Olaru si Monica NiculescuPatricia Tig.

Adversara de foc pentru Sorana Cirstea in turul II de la Australian Open. Dupa ce a castigat duelul 100% romanesc din primul tur, ea va intalni o dubla castigatoare de Grand Slam

Sorana Cirstea, locul 72 mondial in tenisul feminin, are o misiunecomplicata in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe Petra Kvitova 9 WTA). Duelul de foc va avea loc miercuri, la.

Australian Open: Irina Begu pierde in primul tur si rateaza duelul cu Serena Williams

Irina Begu a fost invinsa de Nina Stojanovic cu 6-3, 6-4, luni, la Melbourne, intr-un meci din prima runda a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Daca ar fi obtinut calificarea in turul urmator, romanca ar fi intalnit-o pe Serena Williams.

Ana Bogdan, eliminata de la Australian Open 2021. Romanca a fost invinsa clar de Danielle Rose Collins

Ana Bogdan, locul 96 mondial in tenisul feminin, a fost eliminata de la Australian Open 2021 inca din primul tur, marti, fiind invinsa categoric de Danielle Rose Collins 40 WTA) din SUA, scor 3-6 1-6 dupa o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3303 seconds )